Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

cartoon 發表於 3-3-2015 03:30 PM
55CM高賣5100...差唔多要成$100買1cm膠....  ....乜膠咁貴呀......我PASS

haha...ching..你條數又計得幾準喎
有大愛,但太貴……冇慮即PASS !!
tc298 發表於 3-3-2015 03:34 PM
haha...ching..你條數又計得幾準喎

笑左....:DD:DD:DD
有錢人玩意{:1_237:}
A12 發表於 3-3-2015 03:22 PM
最近元氣大傷⋯剛剛入了隻art storm文哥。
很喜歡這個,是否已經開訂?係咪要VlP?

自Marvel超級英雄猛片《復仇者聯盟2:奧創紀元》宣傳片發佈後,眾多粉絲已被鐵甲奇俠全新霸氣十足的Hulkbuster巨型裝甲所深深吸引。早前於玩具展中Hot Toys展出的Hulkbuster 1:6比例珍藏人偶及1:1比例雕像更成為一大焦點,粉絲紛紛期待產品早日推出。今天我們正式隆重推出這款超重型裝甲人偶 ─ Hulkbuster 1:6比例珍藏人偶!
這超大的1:6比例珍藏人偶約55cm高,備有細緻雕刻的裝甲結構、身上藏有多達16個LED發光位置、胸甲更能打開展示內置於Hulkbuster內的Mark XLIII上半身連LED發光眼及心口反應器! 絕對是Iron Man愛好者收藏的珍品!
顧客由即日起可於Hot Toys香港專門店 ─ Secret Base預訂。

比得錢就係顧客, 唔一定要VIP
jeffloh 發表於 3-3-2015 03:47 PM
自Marvel超級英雄猛片《復仇者聯盟2:奧創紀元》宣傳片發佈後,眾多粉絲已被鐵甲奇俠全新霸氣十足的Hulkb ...

真係好貴。等大貨算
跟本冇位放...........
我只係想知隻巨無覇出場除左同Hulk打之外仲有無其他戯分????
1516中
其實我仲未清楚
係包埋43半身像
還是預你再另買埋半身像?
stockholder 發表於 3-3-2015 03:51 PM
真係好貴。等大貨算

而家都叫俾住上半期。。到大貨先買要一筆過更加唔洗諗啦…我估^^
想儲齊主角,呢隻走唔甩
原本預4.5k,點知成5.1k,真係貴左D,但分兩期俾,都未算好肉赤既
stockholder 發表於 3-3-2015 03:51 PM
真係好貴。等大貨算

都係果句: 喜歡又負擔得起便訂~ 千金難買心頭好~
但我就唔會訂了, 因為已經對HT的ironman系列無咩興趣, 不過都希望多d人訂, 等HT多d資金研發第2d figure~ XD
好大隻, 不過貴到咁....真正考驗一班 ironman 死忠
hawker 發表於 3-3-2015 03:57 PM
其實我仲未清楚
係包埋43半身像
還是預你再另買埋半身像?

內置43半身像,即係包埋