Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

hawker 發表於 3-3-2015 02:38 PM
今次D人仲會唔會....口裏說不...身體卻......

口裡說不,身體卻很誠實, 但銀包裏的錢更誠實, 比屋企人知道個價, 殺左我都似 :-(
有無地方係最主要問題
點解流出圖可以打開見到M43?官方又無?到底有無加?
如果用the bat去比較, 我覺得hulkbuster $5100係OK. (之前我估$5400), 始終咁大隻figure, 精細度, 有燈, 加上叫做有"半個" MK-43, 以HT一向的訂價是合理. 不過我自己就唔會訂了, 因為雖然hulkbuster的figure在市場上真係唔多, 好值得收藏. 不過我生活上有其他取捨, 因此未去到會用5千銀買隻"玩具", 比我會寧願用3萬蚊買隻sideshow 1:1 statue放在家中更有氣勢~

不過百貨應百客, 喜歡又接受個價錢咪訂lor~ 始終到頭來錢是自己的, 理人點睇~
showroom display:

benice 發表於 3-3-2015 02:54 PM

FB講咗有mark 43胸像..............
以前芒果都叫做見到些半身有人頭,今凝次咩都無,毫無特色。
benice 發表於 3-3-2015 02:54 PM

官方 spec 講左胸可打開露出mark 43
fitkiu 發表於 3-3-2015 02:50 PM
個頭係咪可以打開?

頭像被屏蔽
akiaki 發表於 3-3-2015 03:02 PM
以前芒果都叫做見到些半身有人頭,今凝次咩都無,毫無特色。

HT facebook講咗有Mark 43半身係入面啵
(1)太貴,已過小弟買玩具畢值
(2)太大,無位放

最近元氣大傷⋯剛剛入了隻art storm文哥。
很喜歡這個,是否已經開訂?係咪要VlP?
出咗糧先訂...$2500訂好拿甘:60:
{:1_203:}55CM高賣5100...差唔多要成$100買1cm膠....  ....乜膠咁貴呀......我PASS