Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

numan123 發表於 3-3-2015 02:15 PM
剛訂咗,無人排隊但有其他人訂。show 咗隻辦出來。

5100 定 5200?????????????????
奧創 發表於 3-3-2015 02:21 PM
5100 定 5200?????????????????

5100訂金2500….
一陣上去睇實體。欣賞下都好
堅係一件 1:6 既 Ironman 坐入去定係 扮有 得半身果隻  ???
唔駛供樓唔駛養屋企月入過十萬嘅專業人士又或者係內地土豪或者會考慮買隻玩下嘅:x
locat 發表於 3-3-2015 02:26 PM
堅係一件 1:6 既 Ironman 坐入去定係 扮有 得半身果隻  ???

半身........................
個頭好似零可動{:1_215:}
numan123 發表於 3-3-2015 02:15 PM
剛訂咗,無人排隊但有其他人訂。show 咗隻辦出來。

呢隻半萬的大牛龜,相信擺係兆萬開訂亦排唔到去樓梯。
5k ??  另外跟多隻43 就入!玩 玩具咋!吾洗下下咁貴卦?
numan123 發表於 3-3-2015 02:20 PM
BTW 訂HB 送2015 catalogue 一本

算叫做多件「配件」件幫補下?:$
今次D人仲會唔會....口裏說不...身體卻......:p
starducks 發表於 3-3-2015 02:35 PM
5k ??  另外跟多隻43 就入!玩 玩具咋!吾洗下下咁貴卦?

對呀師兄, 玩 玩具姐!講到尾也只是一件玩具. 月入幾皮D師兄另計. haha
等我做下魔鬼:75:

其實5千亦不是太貴⋯⋯:75:

下年Q1,2有貨,距今一年,每個月約400,每天約一杯凍檸茶。

唔貴:75:

入啦:75:

{:2_295:}
If you got space for displaying this grant, 5k should not be a problem.
個頭係咪可以打開?