Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sumsum.com

[玩具攝影] [Hottoys:Terminator Genisys] T-800 Guardian

強帖留名!強行加精!

謝了,版主∼  發表於 14-3-2016 03:13 PM
JarvisCocker 發表於 13-3-2016 04:06 PM
呢隻堅靚

呢類不 show 關節的 action figure 最正,真實度直逼雕像,又可動!
2littlemoney 發表於 14-3-2016 03:09 PM
呢類不 show 關節的 action figure 最正,真實度直逼雕像,又可動!

如果屈起手肘的話,其實都係會露出掌ball joint:65: 但某一張圖我執走咗ball joint位∼
換過第對真正綁鞋帶嘅鞋技術上一定可以,不過要搵返差不多嘅款式就比較難⋯
所以我都擺誰手 post, 夠做了,最正件 jacket, 又貼身又自然!正!
2littlemoney 發表於 14-3-2016 03:18 PM
所以我都擺誰手 post, 夠做了,最正件 jacket, 又貼身又自然!正!

呢一點就真係要讚一讚,自從上一款(T-1 T800 damage version)開始,我發覺佢哋用嘅pvc彷皮褸材料比較柔軟,效果容易順貼一點。之前DX13 T2 T800 damage version嘅pvc都係比較硬少少。
Erik_Stallone 發表於 11-3-2016 10:11 PM
正啊..越睇越想後追一隻返黎~~

正~~我真係後追左~~~ching hurry!
huiharvey 發表於 24-3-2016 09:32 AM
正~~我真係後追左~~~ching hurry!

岩岩電影講話t6 is comming....