Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] "I have been waiting for you"......HOTTOYS 老州長 T-800 Guardian

其實成部戲我最唔明係..到底邊個SEND T-800返去救9歲果時既SARAH呢??好似一直無交代到...
其實 T 最須要 reboot

spiderman 都 reboot 左 3 次, 換下主角都好

我諗 The ROCK 做 t 800 都幾 ok , 或其他 WWE
好詳細既報告!{:1_377:}
elliottlai 發表於 11-3-2016 03:13 PM
其實成部戲我最唔明係..到底邊個SEND T-800返去救9歲果時既SARAH呢??好似一直無交代到...

好明顯係想留在下一集交代, 可惜已經腰斬了...

我反而唔明白o係醫院, JOHN 向SARAH 解釋佢自己係Sarah 個仔果一段...
Sarah都未生佢, 點知自己教過佢乜野???
kimlam 發表於 11-3-2016 11:34 PM
好明顯係想留在下一集交代, 可惜已經腰斬了...

我反而唔明白o係醫院, JOHN 向SARAH 解釋佢自己係Sarah ...

果度我如無記錯,果個JOHN 講緊既係SARAH佢最鐘意既歌手都係叫JOHN乜乜..咁..所以個仔都會叫佢做JOHN, 之後仲好似話佢都有唱過比呀JOHN聽..仲話佢唱得麻麻地咁解..咁SARAH見佢講得出呢樣野所以就信佢.因為部戲係話佢一早就諗住第時改個仔叫做JOHN..
火 發表於 10-3-2016 10:47 PM
大家都係互相交流, 唔需要話指正咁嚴重。我都記得T-800响T2介紹T-1000時曾經係咁講過, 但T-100 ...

其實而家好憤慨,就係出左t5後,u tube 完全搜唔倒以前既經典咁濟,完全被瘋狂洗版!
愈睇真係愈嬲,我心愛既t1000點解變到咁九唔搭八,仲要好多人話係補圓佢t2既故事同致敬!
老實講唔係就唔係1984既野賴x埋 1991年既野落去根本就係呃菲琳....
唯有咁講我真係無追果d漫畫外傳....
taskmutli 發表於 10-3-2016 06:50 PM
又講少少,基於太多人形容係致敬位,所以我都有感而發!
忠於"1984"年為基礎,呢張cg圖唔知係咪因為無3d設 ...

我呢兩日真係久唔久又u tube search ,真係偏晒個故事!
所謂穿越時空或平行時空之類既野,
但隻t骨真係做到無比既"敏捷"同聰明!
連個頭骨連棚珍都改到唔似一個人型蛄螻頭咁...
我...愈睇佢愈x財為命....