Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[新品消息] [ps4/ps3] 超級機械人大戰 OG The Moon Dwellers PV 發佈

$509   
貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴! 貴!
Vince 發表於 7-7-2016 03:46 PM
頭先 lunch 行過 game shop ... 見到隻 特別版 好正呀 ~~~~~ 但個價要 7xx .... 真係買唔落手 law ...
...

我想問特別版係唔係得日版???
小堅 發表於 7-7-2016 10:17 PM
我想問特別版係唔係得日版???

No ar,特別版 都係 中文版。但真係 超超超 貴。
Vince 發表於 11-7-2016 10:02 AM
No ar,特別版 都係 中文版。但真係 超超超 貴。

咁又真係幾貴,多左兩隻碟就多差唔多3舊水...
我訂中文版個時都係499...