Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[ZCWO] 1/6 香港警察PTU机动部队 - 沙展 (黑仔) & 王SIR(高级督察)

milkgaryjeff 發表於 27-10-2015 09:26 AM
我討論左啦
結論:我不會買

無人有興趣知你會唔會買:ar:

更加無興趣知你唔買嘅原因:he:

面相仲可以改進喎~^^
其他都ok~^^
玩物地方講仇視……@@?
話時話我都唔鍾意某啲色狼教書,咸濕醫生,偷嘢嘅學生同通人櫃消防,係咪咁就全部嗰行都唔中意呢……?我唔會嘅,放心。離題喇,失禮哂(�∇�)

面相仲可以改進喎~^^ <---x2  發表於 27-10-2015 07:31 PM
Q08
就好似黑社會都有好人一樣囉  發表於 27-10-2015 11:34 AM
milkgaryjeff 發表於 26-10-2015 05:05 PM
買黎打飛機咩
最憎黑警

若你眼中所有警察都係黑警的話,為左你既個人安全著想,有咩事請自己解決千萬唔好報警喎你......人地係度分享玩具你就講埋D無謂野..要講其他玩具以外既野請移玉步去其他討論區..

Q08
咁你又喺度講咁乜嘢呢  發表於 27-10-2015 11:33 AM
可以買&#22175;打小人用:DD
elliottlai 發表於 27-10-2015 11:05 AM
若你眼中所有警察都係黑警的話,為左你既個人安全著想,有咩事請自己解決千萬唔好報警喎你......人地係度 ...

知道
講完?
聰明啦,雕到咁真係好難告佢侵權XDDDDDDDDDDDDD
venson8789 發表於 27-10-2015 11:43 AM
聰明啦,雕到咁真係好難告佢侵權XDDDDDDDDDDDDD

好似咁都好難囉:34:

D LEGO好正...!:$
Lego唔係話唔出含政治&#22021;野咩?
Dr.AL 發表於 27-10-2015 09:22 AM
今時今日香港最黑&#22021;並非黑社會或者警察,而係班乜都用暴力同「班馬」圍人&#22021; Yellow Zombie (黃 ...

喂喂喂……講呢&#21874;?呢度討論玩具架喎……?

不過你要就同你吹2句,講班馬,遲下11月選舉多&#21874;留意新聞,咪知邊班人最叻班馬種票囉,哎唔係,係叫配票先&#21873;,種票犯法架!

仲有,香港黑警日日自稱「專業」*?理應全港最叻班馬同使用暴力就係佢地,定你質疑佢地專業能力仲廢過向ATV做個Laboratory experiment都俾拉個班自爆都冇人識&#22021;乜乜本土黨傻仔?

另外呢,我都好老實講,香港治安好,我真係咁大個仔都冇打過999喎
不過香港治安好,並唔關黑警事,係普遍市民知識水平高識自律,但遲下就唔知啦,你知宜家幾多新移民落&#22175;啦,佢地&#22021;習慣同香港人係唔同&#21874;&#22021;……郁&#21874;就開拖,呢頭話「咱門同根生,支那人不打支那人」,結果早2日咪自己人打死自己人囉,真係傷透玻璃的心,嚴重傷害國家感情呀,難為黑警以後有排做喇,不過唔緊要,你還有黨耶!

*可能我火星返&#22175;,聽講最近警校同香港駕駛學院都已升格&#21655;做大學,可開辦專業學士課程。

吹完喇,請認真討論返玩具。

黑警就係黑警,狗改不了吃屎!!!
棄暗投明:p

仲以為呢兩隻公有咁多人討論 , 原來離晒題:@

今日路過旺角訂晒兩隻,期待快D出貨:p
:p配件都唔錯可惜無褸吾夠森哥型