Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] " 真正的潛行者 - Stealth III !! " 2015 Summer Exclusive

師兄,呢度有好多人會同你講
Im 買返黎係罰企唔係要黎扭架
要扭買SHF 啦…
BTW ht 出成咁都係好事
等我唔洗重追7子了,yeah!
其實玩具呢d野但求玩得開心,玩得唔開心未咪再買HT 囉。市場定義一切,小個人買,HT賣小隻,之後做唔來就是咁簡單。但是香港呢個k型社會,就好像黃子華的魚旦理論一樣,你唔開心就要其他人同你一樣唔開心。

今次MK3事件,本人兩隻MK3都有。可動的確有問題,但上色同形態上都唔錯,好"come"看. 對我來講,腰不可動係可惜。腳不可動已自己解決開心返。始終HT係一間公司,公司目的只是賺錢而已。
這隻Stealth III當然有可取之處才令我花心思(起碼我覺得花了)拍輯照片
常言道忠言永遠逆耳
甚麼不喜歡就不要買云云之說都是斬腳趾避沙蟲
要聽好說話只要花幾個臭錢可以聽到你厭
只有罵你的人就算有錢也未必請得到
公司當然要賺錢,但也要識賺
支持
隻色好正, 所以我冒死入左1:4 status.
謝謝分享。

條斜腰用係站企姿勢得怪,都係只能爆地算了。
:67:依隻都值得收藏

Support Ching again
I ordered this as well,.. from sideshow. As over sea collector we normally paid more than HK price but not the "Over killing" price. I support your post!.. i wasn't planning to keep this one because i already have MK3.. but i love your photos and yes i just follow my heart and order this one.! love the blue !
desorb 發表於 16-10-2015 06:56 AM
其實玩具呢d野但求玩得開心,玩得唔開心未咪再買HT 囉。市場定義一切,小個人買,HT賣小隻,之後做唔來就是 ...

原來批評係等如要人同我一齊唔開心
討論區唔可以有負評?
d相影得好靚.......不過藍色MARK III真心樣衰
ching D相好靚,不過個人覺得呢個配色好唔順眼:62:

話說有沒人覺得今次呢隻配色 配落電影mark3設計 有d似DC隻Darkside...
當然呢隻調配出黎既顏色無話可說 無得彈

反而覺得漫畫版既潛3仲型棍 始終覺得呢種配色襯誇張body先好睇

Hot toys 因為呢隻mark 3 整衰哂自己品牌,真係抵佢死。 每年靠ironman 去引起炒風,愈黎愈貴一隻,竟然設計差到不可動。點對得住死忠喔今次。至於個模,下次咪又用黎出合金mark 2 囉,繼續理得你地,反正大把人買
師兄D相影得好正,本來我都覺得HT出呢隻合金MARK3唔掂,但係見到呢隻色真係好正,又忍唔往入咗!