Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Tachikoma

[玩具攝影] [入盒為安]蝸居執屋唔知幾樓隨時更新社會?紀實連載

mudwk 發表於 9-6-2015 02:56 PM
我最近都要放走啲菜機,真係無位喇。

樓主加油,賺錢買大屋等玩具們重見天日

小弟未齊  師兄放乜款:handshake:
YAMATO 1/60 完全変形 VF-4G ライトニングIII
買左番黎咁耐都未變過  所以只有飛機相^^  另外  本品係唔包地台的

BANDAI 魂SPEC. XS-13 EVANGELION 01 TEST TYPE 覺醒Ver.
本品雖然在造形上相比後來者有所不及  但就性價比而言  個人覺得幾抵玩的^^

正常形態又得  除哂衫玩亦得∼

ARCADIA 1/60 完全変形 VF-1S ロイ・フォッカースペシャル Movie Ver.
白雪雪∼ #32的地台就是本品付件  另外  除了貼紙以外  還多付一張相同圖案的水貼  當然還包括YAMATO於MACROSS 30週年時所付的四件補件  都算係咁

外盒「設計既野我真係識鬼咩」

ARCADIA 1/60 完全変形 VF-1S 一条輝 type movie ver.
基本同樓上一樣  又一次再版  又一次賣哂(好似係)

CHing好多Marcross同TF-MP, 多謝分享,
香港地方少實在係收藏玩具的一大問題,
好多時買左好野都無地方展示成日收埋入盒...
感覺還不如去玩具店看陳列, 實在很殘念~~
Tachikoma 發表於 9-6-2015 05:57 PM
小弟未齊  師兄放乜款

放左 1D橙機,VE-1,VF-X,Angel Birds 同 1A騎士

放剩架 VF-4G:67:

其他唔賣喇
BRS 發表於 11-6-2015 08:04 AM
CHing好多Marcross同TF-MP, 多謝分享,
香港地方少實在係收藏玩具的一大問題,
好多時買左好野都無地方展示 ...

我有時都越黎越覺得去睇陳列品好過  但係自己喜歡既又唔係成日有陳列品睇:unhappy:    我買左隻BE@RBRICK マジンガーZ 1000%好似差不多都有半年  而家仍然紙皮箱都未開:(
mudwk 發表於 11-6-2015 12:18 PM
放左 1D橙機,VE-1,VF-X,Angel Birds 同 1A騎士

放剩架 VF-4G

原來如此  師兄都放左好多好野:oh:^^