Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [入盒為安]蝸居執屋唔知幾樓隨時更新社會?紀實連載

chan0268 發表於 7-6-2015 09:23 PM
i agree with memory supported by money for storage

Sorry 唔係好明你講乜:(
kyostanley 發表於 7-6-2015 10:17 PM
嘩樓主你呢幾隻超時空真係超正絕版野...

對於後追既我而言  個價都超正的:70:
TAKARATOMY MP-12 LAMBOR TRANSFORMERS EXPO Ver. & MP-14 ALERT

TAKARATOMY MP-19 SMOKESCREEN & MP-20 WHEELJACK

師兄d 1:60 macross 隻隻好野黎 ~~

師兄真識貨^^  發表於 9-6-2015 05:48 AM
YAMATO 1/60 完全変形  VT-1スーパーオストリッチ
(我最愛的一架菜機^^)

嘩師兄後追咗咁多YAMATO菜機都幾金喎{:1_374:}隻偵察機入盒太可惜,呢隻好多人搵{:1_223:}不過唔怕我陪你,我所有玩具都入盒或膠箱:42:
玩具係要擺出黎先得..................
謝謝數主分享,但經驗所得,大部分入盒後都好難再重見天日了!慘!
wwwkcc 發表於 9-6-2015 10:59 AM
嘩師兄後追咗咁多YAMATO菜機都幾金喎隻偵察機入盒太可惜,呢隻好多人搵不過唔怕我 ...

師兄  呢架係訓練機黎架  我架偵察機仲喺「多塵宙域」偵察緊呀^^
denniskwong 發表於 9-6-2015 11:42 AM
玩具係要擺出黎先得..................

------你講得啱------:67:
樓主仲要買macross,最大個盒。

一係掉咁D盒,我都要開始“滅絕玩具盒”行動開始。
neoneo 發表於 9-6-2015 01:24 PM
謝謝數主分享,但經驗所得,大部分入盒後都好難再重見天日了!慘!

唔係咁唏噓下嘛:42:希望我自己唔會啦  要加油了{:1_226:}^^
馬仔 發表於 9-6-2015 01:56 PM
樓主仲要買macross,最大個盒。

一係掉咁D盒,我都要開始“滅絕玩具盒”行動開始。

最大個盒同好細嗰包我都買唔起了

D盒咁靚  唔好掉呀:help:^^
我最近都要放走啲菜機,真係無位喇。

樓主加油,賺錢買大屋等玩具們重見天日:*