Toysdaily 玩具日報

查看: 18769|回復: 40

[玩具攝影] [入盒為安]蝸居執屋唔知幾樓隨時更新社會?紀實連載

話說屋企爆哂  唔好話搵位置新櫃  就黎路都無條行下啦  所以要執啦真係
第一件事  當然係將d封緊塵既清潔入盒了  為免悶親  故邊執邊拍兼留個記錄
希望有生之年  呢個連載有正式完結  並推出下集大結局之[重見天日]的一天吧
好  開始∼∼∼∼∼∼

YAMATO 1/60 完全変形 VF-1S ロービジビリティー仕様

TAKARATOMY MP-19 SMOKESCREEN & MP-20 WHEELJACK

香港既玩具迷最大既問題就係冇位 ~~~~ :67:
Vince 發表於 7-6-2015 06:15 PM
香港既玩具迷最大既問題就係冇位 ~~~~

我覺得我最大既問題係無錢買「位」:67::DD
哩隻係咪要拆腳果系列?

YAMATO 1/60 完全変形 VF-1J 量産機 TV版

9981ctm 發表於 7-6-2015 07:11 PM
哩隻係咪要拆腳果系列?

~~~~~~唔駛架~~~~~~^^
款式造型不錯,多謝分享。{:1_226:}
YAMATO 1/60 完全変形 VF-1A量産機 TV版

YAMATO 1/60 完全変形 VF-1D ヴァージンロード

咁哩套應該係出完拆腳之後出果套,因為我入了拆腳果套其中一隻!{:1_201:}
搞到以後都唔係好敢買超時空D嘢:55:
9981ctm 發表於 7-6-2015 07:34 PM
咁哩套應該係出完拆腳之後出果套,因為我入了拆腳果套其中一隻!
搞到以後都唔係好敢買超時空D ...

呢套正過果套好多  因為呢套應該係你講果套之後出既較大比例(1/48)完全變型之後再縮番細既再改良版黎^^

令我諗起哩段傷心史~~  發表於 8-6-2015 12:09 AM
Takara Tomy Transformers MP18S Silver Streak & MP23 Exhaust

TAKARATOMY MP12G LAMBOR G-2 Ver. & MP12T  TIGERTRACK

i agree with memory supported by money for storage
Tachikoma 發表於 7-6-2015 07:33 PM
YAMATO 1/60 完全変形 VF-1D ⑧ャみЖ⑦①みЭ

...

嘩樓主你呢幾隻超時空真係超正絕版野...