Toysdaily 玩具日報

查看: 7916|回復: 18

[活動展覽] Hysan Expo Avenger 2

仲係15/16 訂唔訂 1:4 MARK 43:49:

迪捷路貓 發表於 7-4-2015 02:39 PM
我反而想知兩隻 war machine mk2有咩分別…除大? 少咁d紅色邊

最大分別應該係顏色唔同左
上色比較遍向mark 22 個種金屬質感
thanks for share :D
^^""join group 咁耐第一次post 相, THX
頭像被屏蔽
超港人 發表於 6-4-2015 11:39 PM
靚相多謝分享
若然樓主$多冇訂洗嘅話
快快去SB交訂唔使十五十六喇.

:he:.............

我都15/16ing. 不過一唸起之後會有mark 45, 仲有house party protocol 班iron men, 仲有mark vii stealth mode, 仲有可能的mark 1-2, 4-7 的diecast iron men, 我暈了{:1_206:}

我之前諗住已經有42, 所以無訂1/6 43, 依加打算入1/4,因為呢幾日比幾位c hing 毒到。 不過今日去左睇實物,感覺上好似無1/6 43咁有金屬感先15/16.
stealth mode 諗住放棄,因為實物真係麻麻地。 有暗花,但要好細心睇,同官圖隻色爭九街,可能打燈問題。
fung40188 發表於 7-4-2015 01:46 AM
我之前諗住已經有42, 所以無訂1/6 43, 依加打算入1/4,因為呢幾日比幾位c hing 毒到。 不過今日去左睇實物, ...

1/6 & 1/4玩法唔一樣。今期1:6有驚喜
其實1:4 , 1:6 MK43 係線條同埋雕工上面係好大分別,睇下樓主上面兩張相已知
fung40188 發表於 7-4-2015 01:46 AM
我之前諗住已經有42, 所以無訂1/6 43, 依加打算入1/4,因為呢幾日比幾位c hing 毒到。 不過今日去左睇實物, ...

唔係掛,1pl4 金屬感好明顯好過1比6好多,1比6 好明顯係反哂光完全無啞色質感,你自己對比下電影就知
1:4 有位放的話。。。甘本買梗
有位,或新入坑得幾個公仔,必入1比4M43!

1:4跟番電影計定又唔合心水,又要光面先覺得正,識玩一定係咁玩
我覺得1:4既Tony頭沒有可動眼
又沒有多一個掀面罩的頭
唔夠誠意囉
一比四都唔植