Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 香港Hysen HOT TOYS展 + Darknight 中毒指數 (海量圖)

睇嚟嚟緊兩個月人工會俾哂HT.
有無人知 cosbaby 1.5 hulkbuster 幾錢, 現場有無得訂
隻ultron sentry條頸好似好長咁
交叉人 發表於 3-4-2015 10:40 PM
多得大大影得咁detail的相,去左的可以回味,未去的可以頂引
江湖傳聞3零造舊化的師傅過檔,最近一系列的 ...

金句~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦好辛苦
justice_wing 發表於 3-4-2015 10:09 PM
今次d figure 真係唔係一般既靚,係超級靚。
只係black widow 做極都做唔到個神出黎。

...... 佢隻腳踝唔X郁得我就唔買!
Gainax 發表於 3-4-2015 10:07 PM
毒己毒人。。。。。。多謝海量毒圖

.......................................................... 賣左兩個腎降溫先
heewing 發表於 3-4-2015 10:41 PM
C兄可以修復返D圖嗎?大部分死圖了...

可能Bandwidth爆了....................................... :x
頭像被屏蔽
隻夜行版既色真係差,如果有幸得到可能都係賣,幫補吓其他都好……
大家有冇攞咗個鎖匙扣? 但點解個公仔冇個圈扣番條鏈?
沒有新雷神的消息嗎?
多謝師兄靚相,未得閒去,講真兩大巨物如果無得插電著燈真是唔想入
Hulkbuster 大貨絕對沒有那種塗色細節的
如何咁肯定。同igor 一樣命運?
天馬流星拳 發表於 3-4-2015 11:29 PM
睇嚟嚟緊兩個月人工會俾哂HT.

你有兩個腎~~~~~~~~~