Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cywatt

[個人收藏] Last Shooting for My Popy Voltes V 懷舊超合金 V形電磁俠

我也係,比較喜歡機器人多過HT:handshake:
我要V型,不要hot toys.
Popy V型幾時睇都咁有型, 可謂歷久常新, 但係舊既唔去新既又點黎, 有時玩玩具都要識得放手, 我成日都咁同自己講架, 嘻嘻! :p
收埋就ok,如果賣黎換血就強烈建議三思,覺得樓主一定會後悔,除非仲有多盒係手
我寧願要呢隻唔要Hottoys X V V V
多謝大家寶貴意見. 但無計啦, 玩玩具有時一定要有d取捨, 不能係又keep吾係又keep(有錢有位ge另計). 可能幾年後小弟又會因某樣玩具而放左某d Hottoys. 最緊要買得掋玩得掋, 先可以長玩長買ar ma.
呢隻係神物:love:Hottoy冇得比:38:
我寧願要"超合金 V形電磁俠"都唔要hottoys x NNN.......
cywatt 發表於 17-3-2015 12:07 PM
多謝大家寶貴意見. 但無計啦, 玩玩具有時一定要有d取捨, 不能係又keep吾係又keep(有錢有位ge另計). 可能幾 ...

重點係HT而家D貨都係現貨平過訂, 就算係一換一, 都可以等年幾之後出左貨先決定, 可能你睇完第2集唔鍾意呢~
我也寧願要這個也不要hottoys x (((((((一億倍))))))))))
cywatt 發表於 17-3-2015 12:07 PM
多謝大家寶貴意見. 但無計啦, 玩玩具有時一定要有d取捨, 不能係又keep吾係又keep(有錢有位ge另計). 可能幾 ...

小弟明白師兄情況, 我也是 錢 及 空間原因. 不賣舊 何來新?...
SPICYMAN 發表於 17-3-2015 03:52 PM
小弟明白師兄情況, 我也是 錢 及 空間原因. 不賣舊 何來新?...

多謝師兄明白, 雖然好多其他師兄都覺得應該要le隻V型好過要Hottoys d figure, 但又有幾多人真係捨得用而家ge市價去買呀. 千金難買心頭好, 我覺得新買家會對隻V型珍而重之的.
Keep this instead of HT!
我也要這神物不要HT:o
不過20年後, HT都可能成神物:DD
chy123 發表於 22-3-2015 01:33 PM
我也要這神物不要HT
不過20年後, HT都可能成神物

其實小弟好少理佢係吾係神物, 只會理佢係吾係最喜歡ge玩具.