Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: G-man

[詢問] 今天出現多個政冶宣傳post請版主跟進

Code 發表於 6-2-2015 02:29 AM
其實你地呢類人一貫思路都真是幾奇怪...

只要立場與你一致,你都話好的,所以才要對你説要理性及分青紅皂白!
有沒有說服力對你來說也沒有意義,因為你以立場去做事及判斷,不斷在討論區的時事版貼文,散播熱血公民及支持所謂真普選的訊息,好像不雖要休息的一樣,表現出你這樣討厭現在社會,我也想到你積壓的怨恨有多深,精神有多不穩,導致你討厭持不同觀點的人!
你不喜歡也可不入這標題,也可不回覆我的!:ar:
只要立場不同,你都會留言,我怎會比你這類專業打手快及進取!:p
你也可以做到的!討論區內的post係有得選擇,不同立場、不喜歡的,按上一頁離開便可,
咁你話執著於一類post,自招失落,卻又留言影響其他會員,係咪犯賤、無恥??
同時咁做係咪正正乎合你口中帶有色眼鏡看待事情,扼殺持不同立場的意?:(
補充一句!反對不留言,支持也不留言,有什麼問題,我喜歡投白票不表態!:78:
mpp025 發表於 6-2-2015 11:17 AM
只要立場與你一致,你都話好的,所以才要對你説要理性及分青紅皂白!
有沒有說服力對你來說也沒有 ...

利害,完全無回應過我任何一個問題,更甚連那4個post都無解答,
只係不斷增加一d假罪名來迴避問題,然後係度話我唔理性,精神不穩etc

同你討論真是浪費時間,不過希望你搞清楚,我選擇入呢個post,從來無聲討過任何一個人發言既權利,同你地會打壓人地個係完全不同既事,毫不損人,(你地係一邊話人煩一邊入人post )
同時亦因為你引用我回覆,我禮貌上作出回應,下次想東施效顰之前想清楚,無謂出來獻醜,謝謝。

至於你要掘我係打手又好,掘我貼熱血公民又好,掘我睇過4個post又好,
隨便你,反正睇你回覆,永遠都無證據可言,求其講一堆內容,
被人用論點回覆後,立即迴避問題,及後求其加d大道理想令件事好睇d,
你地呢類立場既人一貫手法如此。

我就此語畢,喜歡繼續老掘,繼續覺得係人地唔理性,唔分青紅皂白,
繼續一方面話言論自由,一方面走入tin兄,亡魂兄等等師兄既post打壓人言論自由,
繼續話人地無故帶有色眼鏡迴避問題,但自己又帶頭帶有色眼鏡迴避問題,
隨便你,反正係你立場你永遠是對的,而在我立場我會尊重版大決定。

mpp025 發表於 6-2-2015 11:31 AM
補充一句!反對不留言,支持也不留言,有什麼問題,我喜歡投白票不表態!

一方面話人帶有色眼鏡然後聲討人,另一方面不同立場就不出現不表態,
閣下咪正正表達左立場囉,不過你地永遠都話自己中立,我明。
mpp025 發表於 6-2-2015 11:17 AM
有沒有說服力對你來說也沒有 ...

最後一句:

本身我入呢個post係無乜感覺,純睇版大有咩回應,
但睇完你詞窮理屈既回應同指控,坦白講真是有少少失落,
所以我唔會再回覆你了。