Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 上帝

[劇場創作] 上帝早已預備 part 2 之龍爭虎鬥

tolete 發表於 21-1-2015 09:43 PM
支持有創作的連環圖!

多謝tolete 師兄支持{:1_235:}

連環圖的確係自小都鍾意睇,加上小弟攝影技巧不足!呢樣創作就彌補左我既缺點!

多謝超港人又再師兄支持{:1_235:}

呢排都幾忙,下轉post 真係未知幾時!

ktnc 發表於 21-1-2015 09:47 PM
最搞笑係美國隊長crab hand同大茄史泰龍  未有真普選都入美國隊長數

多謝ktnc師兄支持{:1_235:}

其實唔想有太多政治原素,不過今次不吐不快!
滴滴仔 發表於 22-1-2015 10:20 AM
crab hand ............. 好睇..

多謝滴爺再支持{:1_235:}

希望下隻隊長既衣料可以改善下!真係唔想隻隻都蟹手!
leo.fans123 發表於 22-1-2015 10:39 AM
保持一貫水準 ,  OMG 勤力D , 我地就開心D ,,,,,,,

多謝leofans師兄再支持{:1_235:}

時間係玩玩具既最大敵人!睇怕下次要過年後啦!
acq 發表於 22-1-2015 04:57 PM
在沈悶工作時,,,,找到一點快樂~ 謝樓主~~

多謝acq師兄支持{:1_235:}

其實每次想大家睇得開心!諗笑話真係好難架!
icyhugs 發表於 22-1-2015 07:46 PM
浩南哥去神盾局會唔會墳場姑爺媾死女?XD自問佢同隊長都man到爆,唔知點揀

多謝icyhugs師兄支持{:1_235:}

神盾局都唔係好多女,睇怕佢兩個都冇乜作為{:1_208:}
ironman3 發表於 22-1-2015 11:18 PM
好笑, 好睇, 精彩^^祝各位ching 2015年, 心想事成!!!!

多謝ironman3師兄支持{:1_235:}

我都祝你不勞而獲!玩具長玩長有!
huiharvey 發表於 23-1-2015 12:01 AM
Thanks ching.....great work

多謝huiharvey師兄支持{:1_235:}

沒有最好只有更好!下次我會再努力!
cywatt 發表於 23-1-2015 01:40 AM
The best of the best as usual.

多謝cywatt師兄支持{:1_235:}

你既燙斗人post 都係 the best of the best as usual!
乳豬仔 發表於 23-1-2015 11:27 PM
真係好正,支持樓主!

多謝乳豬仔師兄支持{:1_235:}

希望下次你會繼續捧場!
swan1023 發表於 24-1-2015 01:58 AM
好有心機,好有本地情節,期待第三集!加油!!!

多謝swan1023師兄再次支持{:1_235:}

應該冇第三集了!因為有d 爛尾!

希望下次有時間同有靈感再次為你帶黎歡樂!
陳浩南和black widow一樣, 無特異功能卻打不死
咁樣玩玩具同分享真係起正.
非常好,繼續支持,期待有part3:handshake: