Toysdaily 玩具日報

查看: 4617|回復: 10

[個人收藏] 黃金極品之中的勇者------《黃金勇者黃金獣合体》全黃金電鍍大禮盒套装

《黃金勇者》---[黃金獣合体巨大“歌度蘭”]全黃金電鍍大禮盒套装:handshake::handshake::handshake:

***這盒我是將《黃金勇者》第一版的玩具大禮盒  + 第二版的全黃金電鍍玩具放在一起,終於完成了我心目中多年的夢想,就是這盒全黃金電鍍的黃金勇者大禮盒套装的美夢,特此上載圖片和大家分享我的喜悅~~~~~見笑了!謝謝各位!!!カルメン・マキ

我同樣也熱切期望Bandai可以將[黃金勇者]生產合金魂玩具!!!{:1_208:}

因為[黃金勇者]在勇者系列之中,受歡迎程度一定排在頭三甲之內(包括勇者王&勇者特急},因此我相信生產機會率亦應該十分之高!!!!{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}
穻有的大全套:handshake:希望B記可以快D出合金魂啦:love:
我細個都有,可惜..........
難得之物,多謝分享。{:1_226:}
好正呀~~~~~~
ching,你話啲件係第二版,即係公開售版唔係啲乜乜特別版?
好耐之前係一間專賣二手玩具嘅鋪頭買左成套, 我記得好似四百幾蚊 !! 超抵價 !!
仲KEEP緊 ~~
頭像被屏蔽

第二版是再版的全黃金電鍍的[黃金勇者大box set],可惜個盒係全黑色好醜樣勁唔喜歡!!!

因此我便將第一版的半黃膠電鍍的黃金勇者,放入第二版的黑色大盒內在玩具展賣了出去~呵呵呵呵!!!:34::34::34::34::34:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***因為以珍貴程度來說,此第一版金色全彩大禮盒,更是穻有於玩具本身!因為當年此大禮盒不會多於10盒在全香港發售!!!
{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}

金光閃閃:shiny: 全身電鍍 超正
現在睇返,呢一套好好玩!!外觀就今日標準都比好多戰隊系列更好!!

可惜當年比左人地小朋友玩...