Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 今早在荃灣[精品]玩具開倉直撃報導!!!

超港人 發表於 25-11-2014 12:37 PM
請問個倉開到幾時完?

睇完FB中的回應, 今日似乎冇好野剩, 要有心理準備, 排餐死, 空手回.
redfish 發表於 25-11-2014 02:50 PM
睇完FB中的回應, 今日似乎冇好野剩, 要有心理準備, 排餐死, 空手回.

如果尋西佬掃晒D貨只加一百幾十賣,同佢地買好過啦,時間就係金錢呀
kinis 發表於 25-11-2014 03:13 PM
如果尋西佬掃晒D貨只加一百幾十賣,同佢地買好過啦,時間就係金錢呀

玩少樣都唔會同佢地買 !!!!
頭像被屏蔽
kinis 發表於 25-11-2014 03:13 PM

如果係冥山羊我見佢地係穿梭機價應該只係加左唔夠50蚊
隻AGP大和我虧大本
當時訂價破千,現在虧本55%。
Just bought RG X 5 there yesterday
bunnyyau 發表於 25-11-2014 03:55 PM
隻AGP大和我虧大本
當時訂價破千,現在虧本55%。

覺得好奇怪...雖然係開倉 但佢賣490咪要蝕幾百蚊一隻賣...{:1_206:}
隻大和其實幾好玩,係上色差D唔值一牛
宜家跌到5魚,好明顯精品「心急」想散貨
Mcgarden 發表於 25-11-2014 03:18 PM
玩少樣都唔會同佢地買 !!!!

有得揀就梗係唔同佢地買啦, 但如果佢賺幾十都仲比其他平好多, 個人會考慮照買, 爭果幾十蚊, 你叫屋企個外藉傭人去都要俾車錢飯錢佢啦, 咪當尋西佬們工人咁洗囉
kinis 發表於 26-11-2014 12:08 AM
有得揀就梗係唔同佢地買啦, 但如果佢賺幾十都仲比其他平好多, 個人會考慮照買, 爭果幾十蚊, 你叫屋企個外 ...

第二個都諗下,尋仇四怪叫佢地食💩!