Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 今早在荃灣[精品]玩具開倉直撃報導!!!

EX冥山羊仲有冇呀?
Aaron 發表於 24-11-2014 07:12 PM
唔知黑saber rah仲有冇貨?聽日放工去希望趕得切

大量,,放心慢慢都未遲
花少爺 發表於 24-11-2014 07:10 PM
買到四算的大和,開心滿足過搶到平得個幾十的mg模型啦好在早兩日忍到手,否則會想dup春死左佢算,再一 ...

仲買左MEDICOM初音?
今次真係估唔到咁多平野喎
!
花少爺 發表於 24-11-2014 07:10 PM
買到四算的大和,開心滿足過搶到平得個幾十的mg模型啦好在早兩日忍到手,否則會想dup春死左佢算,再一 ...

又吾好講dup春死...因為真係吾少人750入左{:1_222:} 仲未計9百幾入個班人喎..

別在說那隻初音了,唔係現場入手的……我初出的入手價對比今次開倉價,係我繼medicom brs後,蝕得最金的玩具:ice:

dasw123 發表於 24-11-2014 09:56 PM
又吾好講dup春死...因為真係吾少人750入左 仲未計9百幾入個班人喎..

係喎,我應該要顧及埋佢地的感受{:1_207:}
有冇人知道cyber formula 雷神賣幾多錢 ?
花少爺 發表於 24-11-2014 10:03 PM
別在說那隻初音了,唔係現場入手的……我初出的入手價對比今次開倉價,係我繼medicom brs後,蝕得最金的 ...

呢兩款MEDICOM的衣服都有用假皮布, 好難KEEP得好.
迫餐飽既, 我都係唔去了
頭像被屏蔽
今日最後一天, 精品FACEBOOK今日D相冇G7, 鋼鐵神只影左冇老虎版(pic from 精品FB)
redfish 發表於 25-11-2014 08:23 AM
呢兩款MEDICOM的衣服都有用假皮布, 好難KEEP得好.

啲彷皮最好唔好焗盒, 就算拆出嚟放玻璃櫃都盡量有時通下風, 我個FD啲拉打放玻璃櫃都搞到好多"痴淋淋"! {:1_222:}
可變戰士 發表於 25-11-2014 01:02 PM
啲彷皮最好唔好焗盒, 就算拆出嚟放玻璃櫃都盡量有時通下風, 我個FD啲拉打放玻璃櫃都搞 ...

如KEEP在盒的話, 要長放冷氣倉, 否則死硬
頭像被屏蔽