Toysdaily 玩具日報

查看: 22791|回復: 55

[活動展覽] 今早在荃灣[精品]玩具開倉直撃報導!!!

:43::43::43::43::43:今早在[精品]玩具開倉直撃報導--------------

雖然是地方偏遠的荃灣工厦區,但想不到今次特價限量貨品數量充足,又限制每人只能買一盒,不同[瑞X行]的開倉特價貨品只得十件八件,又比炒家任掃貨,感覺[精品]係呢方面管理得幾好!!!

同樣有行李寄存,既有靚女迎賓及提供蒸溜水飲用,倉內又放置了流動式冷氣機,所以倉內並不覺得悶熱!!!員工全部笑臉迎人好禮貌,明顯相比其他公司的開倉活動,佢地確實有進步和改善~~~~~

大致上來講我係滿意今次的[精品]玩具開倉日~也能舒舒服服地買下我的心好超合金魂[無敵超人G7].....................yeah!!!{:1_208:}

kinis 發表於 25-11-2014 03:13 PM
如果尋西佬掃晒D貨只加一百幾十賣,同佢地買好過啦,時間就係金錢呀

玩少樣都唔會同佢地買 !!!!
花少爺 發表於 24-11-2014 07:10 PM
買到四算的大和,開心滿足過搶到平得個幾十的mg模型啦好在早兩日忍到手,否則會想dup春死左佢算,再一 ...

仲買左MEDICOM初音?
redfish 發表於 24-11-2014 02:09 PM
你唔講都唔留意又減左, 唔怪得會有咁的回應

買到四算的大和,開心滿足過搶到平得個幾十的mg模型啦:$好在早兩日忍到手,否則會想dup春死左佢算,再一次感謝紅魚大提醒:sad:

無晒大和啦?{:1_207:}
想請問,現場係咪仍然無mg ka hi nu?
花少爺 發表於 22-11-2014 01:49 PM
無晒大和啦?

係喎~~~當我一入到去,就立即聽到有位大大詢問仲有無大和號?現場唔見有而職員亦答話無晒!!似乎係第一日已經賣清光咯...........................{:1_207:}{:1_207:}{:1_207:}

咦!!!莫非那位問仲有無大和號的大大~就係花少爺你本人???:50:
G-man 發表於 22-11-2014 02:03 PM
係喎~~~當我一入到去,就立即聽到有位大大詢問仲有無大和號?現場唔見有而職員亦答話無晒!!似乎係第一日已 ...

我今年都未去過,你諗多了啦師兄:34:
同埋我係想買艦娘既agp大和,唔係超合金個隻大和號:p差咁遠:DD
請問cyber formula 第一set開倉價幾錢?
any new hottoys deals today?

medicom chun li back on stock?
花少爺 發表於 22-11-2014 01:49 PM
無晒大和啦?

去曬現_點啦

:x
頭先見尋XX等鋪一大袋拿回鋪:67:
yugi 發表於 22-11-2014 04:31 PM
頭先見尋XX等鋪一大袋拿回鋪

呢個就係之前聽講過的 "2015 擴展業務--派多幾個尋西佬去掃場"
kinis 發表於 22-11-2014 06:30 PM
呢個就係之前聽講過的 "2015 擴展業務"

原來對面間BID鋪真係關尋XX事, 見個四眼盒住一大袋入去果間野度上貨

唔怪得今日只開一間舖,原來去咗補貨:he::he:
門口寫上明天有G7,只售十一魚找二十隻鷄{:1_218:}{:1_218:}
不是Ad,不喜請見諒!
去左,1230到,排一粒鐘,都ok,大和無哂,pg無哂,都有平野既,g7大量
Chockles 發表於 22-11-2014 02:35 PM
any new hottoys deals today?

medicom chun li back on stock?

There were a few left when I went yesterday morning
Priced at "1 x cow with 2 x grass change"
I was going to buy one but my pile of loot was getting too heavy so I abandoned her
{:1_373:}
davehammer 發表於 22-11-2014 09:15 PM
There were a few left when I went yesterday morning
Priced at "1 x cow with 2 x grass change"
I ...

thanks. I also went there yesterday but around 7:30pm.
There were plenty of Cammy left at the same price you quoted. So I picked her up.

Most if not all the stuff people wanted were all gone. Nothing else specially wanted at all. If not for Cammy, would have been a waste of time. Just need Chun Li now.
谷口nozomi 發表於 22-11-2014 07:27 PM
唔怪得今日只開一間舖,原來去咗補貨
門口寫上明天有G7,只售十一魚找二十隻鷄{:1_218 ...

咁又可以喎個價, 如只想入G7 真係唔會為慳果一魚去荃灣又排幾個鐘樓梯, 果一魚當俾服務費啦, 不過聽講同場國寶都係做呢個價, 咁當然去國寶買, 無他, 只因國寶老板靚仔靚女有禮貌, 反之尋西佬們樣衰口臭又蠱惑