Toysdaily 玩具日報

樓主: Fukuiraptor

特撮巨大超人專區

原文章由 TL 於 20-7-2007 00:42 發表
康怡

康怡用 J-Card 仲有95折~ :shiny:
其實一直等隻船返船貨但等極唔見有....
....我見佢出 鐵金剛 仲諗住跟住會出埋我既非佛 百變龍....

但跟住出既係 Gambaron 同 Iron King...

原文章由 人仔貓 於 20-7-2007 12:45 AM 發表
....我見佢出 鐵金剛 仲諗住跟住會出埋我既非佛 百變龍....
但跟住出既係 Gambaron 同 Iron King...

百變龍都係我至愛之一 :love:
最近砌咗隻電鍍版 :

Iron King我都啱喎 :shiny:
原文章由 人仔貓 於 20-7-2007 12:44 AM 發表

康怡用 J-Card 仲有95折~ :shiny:
其實一直等隻船返船貨但等極唔見有....

康怡有埋同系列果幾本, 慢慢揀 :shiny:
原文章由 TL 於 20-7-2007 01:10 AM 發表

百變龍都係我至愛之一 :love:
最近砌咗隻電鍍版 :

GOOD ar!!!:love:

卒之都砌咗:):)

之前仲記得你話吾捨得砌
舊版 百變龍 玩具當時黎講比起其他同期玩具模型造得特別靚~
細個我都經常買黎砌,玩爛完再買過多次...不過當然係最平最細盒果D款...

所以如果以高度還原造型出名既 Inspire 以今時今日技術重造 百變龍 是十分令人期待的說~
玩爛完再買過多次.....

Ha ha ....we done the same thing~~:DD
原文章由 koma_rider 於 20-7-2007 15:50 發表
玩爛完再買過多次.....
Ha ha ....we done the same thing~~:DD

果時模型D膠超脆...根本要你當"消耗品"咁買完又買...

話時話想搵番呢套 Yujin 特撮蛋...

有冇邊位兄弟見倒仲有~  THZ~
原文章由 人仔貓 於 20-7-2007 03:38 PM 發表
舊版 百變龍 玩具當時黎講比起其他同期玩具模型造得特別靚~
細個我都經常買黎砌,玩爛完再買過多次...不過當然係最平最細盒果D款...

所以如果以高度還原造型出名既 Inspire 以今時今日技術重造 百變龍 是十分 ...

有一款個頭會飛出嚟, 好正 :DD 盒內仲好似有張彩色機械結構圖, 希望有日遇得番:o
揾到的話一定會砌 :DD
原文章由 秋山 蓮 於 20-7-2007 01:52 AM 發表

GOOD ar!!!:love:

卒之都砌咗:):)

之前仲記得你話吾捨得砌

哈哈, 實在忍唔住 :DD
我覺得模型一定要砌至好玩, 齋睇住個盒同D散件唔啱我...

當然, 點玩法冇話對錯, 純屬個人喜好, 尤其超貴絕版模型 (唔加呢句隨時俾人嘈 :DD)

[ 本文章最後由 TL 於 20-7-2007 07:07 PM 編輯 ]
可能係 百變龍 最豪裝的模型 - 4x1合體模型(大型版)

合體~!

http://blogs.yahoo.co.jp/atlangerace/folder/863413.html
貓兄,4合一所出的模型就是我童年至愛..........:handshake:

Inspire系列鐵金剛,吾知有冇貼錯區呢.......:shy:

大膠與細膠

吾知點解,呢隻Inspire鐵金剛週圍都有貨......有地方更賣到26x.......:?
衰佬!今朝先講完...你洗吾洗o甘快手:DD:DD:DD
原文章由 秋山 蓮 於 21-7-2007 01:16 AM 發表
衰佬!今朝先講完...你洗吾洗o甘快手:DD:DD:DD

見佢2佰中多DD咁荀價咪出手囉..............:shy:

另外喺超人見倒隻"銀面飛俠".....算!要埋你,不過個"雪糕筒"要多成舊水,吾攪囉.......:)

原文章由 人仔貓 於 21-7-2007 12:38 AM 發表
可能係 百變龍 最豪裝的模型 - 4x1合體模型(大型版)

家陣揾到就不得了 :shiny::shiny:

原文章由 koma_rider 於 21-7-2007 02:20 AM 發表
見佢2佰中多DD咁荀價咪出手囉....另外喺超人見倒隻"銀面飛俠".....算!要埋你,不過個"雪糕筒"要多成舊水,吾攪囉.......:)

Koma兄又中靚價.... 真係要跟你揾食 :DD