Toysdaily 玩具日報

查看: 12703|回復: 17

[活動展覽] 2014青衣城变型金剛展

究竟係青衣城定德福廣場:78:

最後張相........
回復 2# 小白龍

實物肯定係青衣城:shiny:
德福暫時唔知
C兄影得好靚,D角度一流,但。。。。禾睇過實物,所以C兄真係影得好靚:71:
膠到無朋友, hea到
膠到無朋友, hea到
Andyccel 發表於 25-6-2014 10:17 PM

有幾hae?
以一個大型又只擺一陣既展品黎講, 我已經覺得佢俾得足誠意
而且佢都算跟得好足黎做, 又唔止一隻
好過只擺幾個window display放d玩具好多
你有咩唔hae既idea講黎分享下
有幾hae?
以一個大型又只擺一陣既展品黎講, 我已經覺得佢俾得足誠意
而且佢都算跟得好足黎做, 又唔止 ...
mcmilk 發表於 26-6-2014 12:44 AM

用咁嘅膠冧落嚟分分鐘壓唔死人,梗係要用鐵啦。

淨係得對眼會發光,梗係要好似恐龍展咁又識郁又識叫先嚇到小朋友㗎嘛。

2D佈景板太寒酸啦,梗係要好似拍戲咁搭個1:1街景出嚟啦。

個podium咁大,個function又咁重要,梗係要用盡佢唔使怕會阻塞通道。

睇怕咁都應該收貨喇。
支持樓主靚相...呢排最正既展品如下..蝙蝠俠.>.變型金剛.>.足球小將:love:
呢個老變展有冇玩具display出嚟架?

尋晚去過時代個Batman展,預咗果兩架Batmobile唔會係真車,擺露天,日曬雨淋,萬一比d冇公德心嘅蝗蟲刮花咗,損失好大,不過Batmobile都造得幾神似,尤其是架Tumbler,所以影咗好多相,都值得一去~
I will definitely go there for have a cool fun!
膠到無朋友, hea到
Andyccel 發表於 25-6-2014 10:17 PM

我都覺得好 hea, 呢 d 膠公仔, 隨時整到, 肥趣門口都有類似公仔啦

我絕對唔會浪費時間特登去

係有料到, 應該運電影道具來展出, 電影道具 for 近鏡遠鏡分分鐘過千件啦, 運十件八件來展出唔係好妄想, 話晒今次以 HK 為主題, 展出時放返上 FB 一樣係全世界睇到, 唔覺得咁做會令人 feel 到偏心香港
難分真與假 (樓上有幾多係曲係直:p)
回復 9# BoAkawaii

只有反狗城有少量老变買
究竟係青衣城定德福廣場

最後張相........
小白龍 發表於 25-6-2014 01:09 AM

德福亦有7米高大黃蜂
呕..... 核突到無朋友