Toysdaily 玩具日報

唔通ENTERBAY又有新野

一個唔尊重先人而出的商品.....就算佢做到幾靚我都唔會買
合照無問題, 但d甫士態度輕佻, 放埋figure上去真係當個墳係商場show展品咁....
就算只係一個無名氣既凡人墓 ...
halfool 發表於 20-6-2014 05:50 PM

傻Bill 一向輕佻~

傻Bill Style
這事令我想起

以往一直有人用李小龍的名義出功夫書,但裏面根本不是那回事。

講到唔尊重,真係好多好多呢D事
建議標野落去同佢合照會更傳神
行過都要話一話啦!
咩事先佢!咁樣放隻公仔個墓到!
完全零尊重
這事令我想起

以往一直有人用李小龍的名義出功夫書,但裏面根本不是那回事。

講到唔尊重,真係好多好 ...
mushroom 發表於 20-6-2014 06:40 PM

出書掛羊頭賣狗肉都算啦,
依家佢直情連一個先人最基本嘅尊重都冇﹗:53:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔知有冇人學佢,拎盒figure 去拜祭咁搞野……:47:
從今以後,唔再買 Enterbay! {:1_216:}
十二個字(吾係十二少) : 不知所謂 , 有錢都吾會比佢使 !!
wa!張相係咪堅架?

因為我完全不能相信作為一個人會做以上行為!仲要係一個有小小人識既品牌老闆!

**今次真係玩能完!你可能連班死忠都嚇走埋@@

R.I.P
標野確係正!無旺費我一直用唔買你嘅產品來支持你!為咗呢幅相我會堅持落去:78:
想演野嘅,墓前合什/跪地獻花/低頭默禱,都係比較好的pose。

不過最唔令人反感的做法,當然係唔好post相啦,有d野,自己傻,都無必要攞出嚟比大家知咁笨嘅。
想演野嘅,墓前合什/跪地獻花/低頭默禱,都係比較好的pose。

不過最唔令人反感的做法,當然係唔好 ...
catcat 發表於 20-6-2014 11:44 PM

都係, 如果係雙手合十, 唔係而家呢啲pose, 影墓碑都唔係太大問題, 外國同華人地方唔同, 以前去喺外地個山頭hea, 就係個墓碑附近, 類似赤柱軍人墳場, 好casual , 入到去唔似香港和合石咁.