Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 正到爆!!!shf笛子魔童

回復 8# 98729172
強呀師兄:71:俾多D相睇吓吖不如,頂吓隱都好:help:
回復 13# ray文
想問吓有邊D吾係魂限,小弟新玩,求指教:unhappy:
Ver2 ? 出完17號之後都唔知仲有無得繼續哩個系列...唔期望有ver2,肯出埋其他角色已好好。

quote]恭喜入坑 ...
taken 發表於 9-6-2014 09:32 PM

一定啦taken兄, 我都希望廠商快d公佈出其他角色呀.................:D
回復  ray文
想問吓有邊D吾係魂限,小弟新玩,求指教
blackrx188 發表於 9-6-2014 10:40 PM

只得頭3隻係通販, 即岩再版既悟空, 魔童............以及我都等緊既悟飯~ 其他已全部魂限化了...............{:1_238:}
black兄, 見你咁有興趣, 毒一毒你先.............{:1_220:}

回復 21# ray文

大鑊啦E次:time:又一個深坑呀:help:
回復 22# 98729172
師兄D帖正到爆呀:71:打鬥動作,構圖都好有原作神髓,冇得彈{:1_221:}
回復  ray文

大鑊啦E次又一個深坑呀
blackrx188 發表於 10-6-2014 11:14 PM

宜家仲隻隻魂限.................不過都希望佢出到落去..............今個月有18號玩....:)
希望會出布洛尼喇
頭像被屏蔽
black兄, 見你咁有興趣, 毒一毒你先.............
ray文 發表於 10-6-2014 09:59 AM

好正~ 我覺得龍珠都係奸角出得最好, 菲利最正~
denniskwong 發表於 11-6-2014 03:12 PM

真心希望可以出多d其他角色, 今個月隻18號同9月隻17號都好期待...........:D
denniskwong 發表於 11-6-2014 03:12 PM

可以的話菲利同斯路真係唔好個個系列都淨識出final form, 出下初期或中期的形態