Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] LEGO 21108 GHOSTBUSTERS

回復 15# wilson3a10

可能係坐哂4個人仔的方法...:o
where Winston sleep should be for the backpack
回復  wilson3a10

可能係坐哂4個人仔的方法...
Gundam6j 發表於 4-6-2014 07:55 AM
:Q...........為食鬼呢?
正,多年無買LEGO,係時候後破例入手!
想問香港有得賣未?
我想系美國訂,然後用集運翻黎, 有無人有興趣join? 大約 $550 一盒到, 最多可以定5盒
如果師兄有更平的話,請話我知, 我去買就算啦
問過有舖頭已經有貨但只留比訂客
問過有舖頭已經有貨但只留比訂客
老實人 發表於 10-6-2014 01:58 PM

玩 lego 真係比較難撞手神等運到

有心買始終要訂, 起碼一定可以買到

而且現貨多數係炒價

寧願先找大約價格, 再找三四間 lego 鋪問下訂價隔下價, 比少少人賺算
玩 lego 真係比較難撞手神等運到

有心買始終要訂, 起碼一定可以買到

而且現貨多數係炒價

寧願 ...
toylover 發表於 10-6-2014 07:22 PM

LEGO唔驚冇貨,有心等一定有平貨入...
回到末來部車之前一出炒起晒...
依家個價3百頭左右有交易...
訂最多係優先玩同一定第一時間玩到...
唔急可以等下...
lego online shop u.s. 好似4舊有交易, 但好似要買夠 usd75 先 free shipping
坐唔晒d人入去真係浪費左d....不過都好正....買多盒睇下有冇計改下....
if you want to order on Shop@Lego,  ordered it before Jun 15th

the free polybag,  Balloon Cart promotion will be end on Jun 15th 11:59PM EDT,  or while supply last,  it seems they still have it,  2 21108 will be enough for Free shipping and 1 Balloon Cart 40108
今日出旺角都見到有,不過近7魚真係唔係太值,等下先
if you want to order on Shop@Lego,  ordered it before Jun 15th

the free polybag,  Balloon Cart pr ...
Vaio 發表於 12-6-2014 04:15 AM

今日睇真原來 free shipping 只限美國本土, 不會郵寄往香港.
我等了此很久, 希望快D有得砌