Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Captain America : 2隻只能買一隻, 你會? 復仇者聯盟2:美國隊長新造型

到現時為止,復仇者1的造型最好
adidas 發表於 6-4-2014 10:39 AM

我都覺得係最靚!
回復 46# sunnyfatb

我覺復仇者2個套最靚,但復仇者1個套HT出得最有heart,雙頭雕+雙盾+外星槍,讓我輕易組多一隻出來。

http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=221302&page=2
我都覺得係最靚!
sunnyfatb 發表於 6-4-2014 11:00 AM

我都認同.
有時[靚]唔止講型唔型,仲要講風格同精神有無繼承原著.
係人都知美國隊長個造型成套小丑衫咁.
當年復1可以係咁貼近漫畫造型而畀套咁型嘅我真係喜出望外
我都認同.
係人都知美國隊長個造型成套小 ...
不肖生 發表於 6-4-2014 05:38 PM

我覺得依啲經典角色要用番經典服裝先係最正!新蜘蛛俠係一個好例子!佢第二集都要立即轉番經典服飾,有時經典服飾係有啲過時但在經典服飾作一點時尚色彩就以經可以好靚又不失經典!好似復仇者美國隊長同經典之隊長只作一點時尚改動你會立即覺得好靚!
回復 35# ChrisLamXYZ

佢個名係Brock Rumlow (IMDB)
中文名 林盧(電影字幕)
Brock Rumlow亦即係crosbones
http://marvel.wikia.com/Brock_Rumlow_%28Earth-616%29
玩12“ 除咗套衫,都要睇埋個頭雕……美隊2孖裝果两個樣板~~係HT搞咗咁多次隊長後,今次最似Chris Evans!(大貨未出似唔似到時先知!):78:

好似雷神2 Loki 咁新不如舊,當日決定等嘅C兄就恨錯難反!:49:
我都認同.
係人都知美國隊長個造型成套小 ...
不肖生 發表於 6-4-2014 05:38 PM

復仇者1個套戰衣HT都係出得最好,睇吓呢次夜行版,上身橫得太過,幾條銀邊去手臂位置圓到冇曬2頭3頭既型,好肥.........但因為大家重點去左價錢度,冇人理件戰衣,唉........
我比較喜歡經典的!
Ca2都幾ok又淺藍盾,反而冇訂golden age ver.唯有等av2啦:38:
回復 54# 船頭尺

Golden Age 版已炒到好貴,限量300隻無計。如果唔一定要儲齊,仲有大把選擇:CA2, Avengers 2, CA3, Avengers 3.... 出多10款都得!
回復 55# fishnchips
或者出戰損golden?:57:
回復 56# 船頭尺

造型太接近,應該不會出,HT不會自拆招牌吧~~