Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

回復 331# dewback

我覺得係玩家們齊心左!! 唔再高追IM~
只要MK42 大家都忍到手唔高追, 貴2魚o既貨一定指日可待!!!
回復 333# kimlam

完全同意,合金三寶我訂唔到,但一直都無高追。最近15魚買了WM 2.0,仲有貴2魚買了一張IP單,比起高峰期貴8-10魚相差好遠!!MK42都開始跌,大家等到出貨時,就會有大量訂單出現,肯定平過依家買。
回復 331# dewback

我同意呢招打擊了很多炒家,HT亦都劏左好多炒家會生金蛋o既雞。

以前HT要咁早截單是因為產能問題,供應少左,價值自然高左,但HT無因為炒價而賺多左錢。現在HT越做越大,生產線擴張了,自然可以唔駛咁早截單。供求關系平衡了,HT賺多D錢,玩家又唔駛捱炒價,。

最好HT做多D現貨,咁就抵讚。可以俾部份買家可以選擇睇完大貨先決定買唔買,對玩家的資金壓力亦無咁大。
Chris Evans 暫時仲有兩集CA會演, 我唸呢套野都有留念價值既
暫時接受唔到Winter Soldier 會做CA, 雖然我知漫畫係咁發展
回復 336# forrensic

暫時接受唔到Winter Soldier 會做CA <-- 到時睇睇下就會慣~~
頭像被屏蔽
回復  forrensic

暫時接受唔到Winter Soldier 會做CA
fishnchips 發表於 18-4-2014 04:56 PM

哈,我宜家都認定Tobey係spiderman,有個陣毒男味
新個個唔係好睇得上眼

搵佢做spiderman都好d ar

回復 326# haha_muse

點解我覺得戰服版"應該"要有人樣頭雕?
因為之前D Spiderman,ironman,batman,ETC...  全部都係戰服版會跟多一個人樣頭雕既啦!!!
呢隻戰服版唔跟多一個頭雕, 要出多隻便服先有, 咁都唔係叫出黎 "賺多你一筆" ?
呢D擺到明係HT賺錢策略啦, 傻仔, 你呢D咪就係中左HT個策略都唔知, 仲不斷叫好抵好抵既 "聰明仔" 囉:75:

試下戰服版都有多一個人樣頭雕, 睇下會有幾多人會買便服版丫? 都有, 不過唔多囉, 唔係HT就唔洗用呢招啦! 玩玩具玩到你一D分析力都無 !

咪就係你呢D人將D "唔合理既野" 合理化, 搞到HT以後變本加厲囉
等以後HT每一款都係咁, 出2個頭雕, 要買1 SET先買得齊, 睇下到時仲有幾多人話抵 !

你講得岩  玩具唔係必需品,願者上釣. 可能你好多錢根本冇所謂 !!

但我覺得唔值咪出聲囉 !! 你吹呀!!  我呢D CD-ROM都忍你唔住!
可能唔岩你聽呢?
咁我講返D你岩聽既啦!!  呢SET真係好抵呀!!  2100蚊超值啦!!  HT我愛死你!!
:35:{:1_227:}
玩具界和平的法則

喜歡的就買
不喜歡的就不買
不要以為自己的想法就是真理
不要把自己的想法套在他人身上
請保持玩玩具的心去玩玩具
回復 341# ase

Totally agree, pls focus on the toy
套set值唔值得入,各人有自己的判斷...
而我就覺得抵買了,本身想要便服版隊長,如果有埋件啡色皮褸更正
Why do some people get so offensive when others do not agree with them!?

Worth it or not is really a personal opinion and none of other's business and why calling others bad names because of this.
套set值唔值得入,各人有自己的判斷...
而我就覺得抵買了,本身想要便服版隊長,如果有埋件啡色皮褸更正
tony2013 發表於 18-4-2014 09:58 PM

Yes,相比上年 HOTTOYS FIGURE 的價錢,2014 年的 SET 裝,除開兩隻真係去返早兩三年前的價錢。個人感覺呢 SET 係超值

回復 344# Wtong23

Well, it's HK's core value now.  There's no rooms for different opinions.  To defeat others, they would use malicious words to preserve their egos.:(:o
有冇巴打知仲有冇得訂 OR 知幾時截?
依家HT既野聽版上面既巴打都話遲左截,主要係少左炒家?
依家仲心大心細諗緊訂唔訂SET
唔訂SET就唔要算:52: