Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 聖衣神話 蜥蜴座 美斯狄 冥衣

魂限野要訂,不過搞咩啊, 幾間日網店已經賣曬冇得訂,魂限唔系訂幾多有幾多架咩?咁多CHING插又咁多人買? ...
wingsiu 發表於 25-3-2014 03:30 AM

咁快冇得訂..........................:Q
回復 30# heihei84

你講呢隻既係TV版(或者叫OVA吧?)出的,重有之前既地獄犬等等被打敗過既白銀都有冥衣STYLE的,但好似無重新設計過花紋的…
咁快冇得訂..........................
ray文 發表於 25-3-2014 11:29 AM

系啊,訂開果兩間都sold out, 魂限不溜都唔限架,訂幾多有幾多,macross果兩set part仲開緊訂,E只會冇攞,真系拗曬頭:67:
系啊,訂開果兩間都sold out, 魂限不溜都唔限架,訂幾多有幾多,macross果兩set part仲開緊訂,E ...
wingsiu 發表於 25-3-2014 12:44 PM

仲要一限一..........有d古怪..........:58:
呢隻都爆訂..............唔係話
呢隻用途係
拍埋冥雙子度做綠葉
等你覺得冥雙子好完美
不是吧~又出埋D雜魚,,,
今年D神話不是換頭就系換色當新嘎出~快還我EX最後一宮水瓶,,,
2月雙子( ...
CNYUDIA 發表於 24-3-2014 03:28 PM

電阻 omega...sosad........
港魂商店今日一點開訂, 一人限訂一盒.
港魂商店今日一點開訂, 一人限訂一盒.
kkwkkw 發表於 26-3-2014 12:46 PM

唔怪得日網sold out曬,一人一只,同一時間出其他魂限商品又唔見佢一人限訂一只,B社錢多唔想賺我估
唔怪得日網sold out曬,一人一只,同一時間出其他魂限商品又唔見佢一人限訂一只,B社錢多唔想賺我 ...
wingsiu 發表於 27-3-2014 12:09 AM

昨日港魂訂了.................:43:
昨日港魂訂了.................
ray文 發表於 27-3-2014 11:19 AM

老婆唔俾我煩香港D朋友,今次E只我當玩少只:67:
老婆唔俾我煩香港D朋友,今次E只我當玩少只
wingsiu 發表於 27-3-2014 12:32 PM

到時你都會有辦法入呢...............:36:
回復 57# ray文

你呢個炒家賣比佢咪得囉
回復  ray文

你呢個炒家賣比佢咪得囉
SimonC 發表於 27-3-2014 04:59 PM

你就炒家, 我最憎就係炒家..................:74:
回復 59# ray文

千其唔好討厭自己先得:he: