Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 聖衣神話 蜥蜴座 美斯狄 冥衣

回復  redfish

是另計嗎?我記德去年的出冥蝶那個月沒出其它神話吧?難到我記錯?
CNYUDIA 發表於 24-3-2014 06:46 PM

當年英仙座冥衣, 同月係出人馬EX, 所以唔一定有魂SHOP就冇普通貨
http://www.tamashii.jp/item_schedule/201208/
請問各位大大, 呢隻唔係已用咗Appendix 個靚頭??  仲係以前個死人頭?  {:1_215:}
小弟以前都係神話全制霸的死士, 但我的忠心一次又一次被bandai利用; lost canvas天馬座, Power of Gold, 美斯狄出完又出...etc.

我現在唔會再執著全齊了.  當然魂限蝴蝶和變色龍絕對係上佳之作, 不能錯過!!!!
笨大再一次挑戰死士既底線{:1_222:}
{:1_214:}等ray 文兄箱入
擺明係度牙時間..........................
入就入硬,但最少都比個好樣啲面相啦…………:63:
搵笨揾到出晒面 . . .
本身對呢個角色唔Like ~ 原色無買,別色咁醜更加pass ~~ :34:
等ray 文兄箱入
霸氣膠 發表於 24-3-2014 09:30 PM

我都咁話{:1_214:}
魂限野要訂,不過搞咩啊, 幾間日網店已經賣曬冇得訂,魂限唔系訂幾多有幾多架咩?咁多CHING插又咁多人買?
只野真系奇怪
回復 31# redfish

情况少之又少吧~希望有普通货拉
回復 37# ray文

死士你好~~~!!!入德里只真系要有勇气!!!
回復  ray文

死士你好~~~!!!入德里只真系要有勇气!!!
CNYUDIA 發表於 25-3-2014 11:06 AM

沒法啦, 一隻都不能少.........................:$
我都咁話
linkchan 發表於 25-3-2014 02:31 AM

你地突然咁夾...................:58:
呢隻日魂網好似一賬戶限定一隻,等港魂開訂。
面相ok, 係頭髮唔係Appendix個set, 所以差好遠。