Toysdaily 玩具日報

查看: 6239|回復: 15

[分享討論] Threezero Full Metal Ghost

終于到左~~~   多講無緭,去相!{:1_221:}
手機相,多多見諒~~:shy:

唔知大大可唔可以講下有無跟到電, 同佢係用咩電既呢???
細佬果隻 11號到, 等我可以買定電黎玩=]
回復 2# mr406aa1

系無跟電家∼ 用最細家手錶電池
回復 3# shukei

Ching 家point 系幾對,但系不景都系玩具,我覺得已經接近完美家啦,對得起個價錢,但系我都系有打算再噴多層消光,禁樣就真系完美啦:D
哇...真係好大隻喎!等師兄再多D新相呀!!!
我反而覺得最大問題係大腿JOINT位用空心膠...郁時真係好驚
我反而覺得最大問題係大腿JOINT位用空心膠...郁時真係好驚
SUNG 發表於 10-3-2014 02:25 PM

有病呀?咁樣整關節都得……突然冇晒信心
相當唔錯!:handshake::handshake:
小弟果隻到左....真係好有feel...
唯一擔心係股關節,,,果個大point...
扭動真係要做熱身一下一下黎...
仍在搏鬥中=]]]]]
From Premium Bandai or ThereZero pls?
From Premium Bandai or ThereZero pls?
felixchi 發表於 11-3-2014 03:43 PM

Threezero
回復 10# mr406aa1

Gooooood !! :)

正呀 師兄
回復  mr406aa1

Gooooood !!
barrydudu 發表於 11-3-2014 09:48 PM
I just got mine as well.....it's awasome!!!
我放唔到個像仔去駕駛倉度,要拆走個頭兒先可以,但一拆就唔可以係駕駛倉入面裝番個頭,請問你地係點將人仔放入去ga?