Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 聖衣神話EX-慟哭的冥雙子-撒卡

英雄總在孤獨之中等待 死亡造就無聲的終結

等我又放下毒先~HEHE~今次哩隻冥衣撒卡其實整體都幾靚仔,冇出面講到咁差,不過個面相真係唔知點解好似返老還童左咁..個樣仲基左少少..哩個始終係事實~不過都唔緊要..撒卡始終都係型到冇朋友!
究竟幾時出埋金牛同水瓶EX比我斷尾,集齊12宮共鳴呀!我唔想再沉淪落去哩個無底深淵了!
因為預計都會入埋冥6金!聖戰VER既薜安真係留返黎等冥白羊先入好過~

好多人插個盒唔掂..其實我覺得靚左..如果加埋好似大系咁既動畫樣落去會仲正!學哩度既師兄話斎,玩盒定玩玩具先..:x

例排渣頭盔POSE!

沙加已經比我地殺死了!

近鏡都冇得輸

其實我覺得白髮撒卡好襯冥雙子!

銀河爆裂拳!

3"子"同堂..好彩底個2隻一出時入左..:43:

多謝觀賞!
支持一下正post先.................:)
卡隆其實係最正啦~~~~~~~~面相黎講
支持一下正post先.................
ray文 發表於 24-2-2014 11:45 AM

多謝RAY文哥支持:71:
卡隆其實係最正啦~~~~~~~~面相黎講
denniskwong 發表於 24-2-2014 12:53 PM

我都覺,卡隆真係好型!
頭像被屏蔽
多謝師兄用心分享靚相! :71: 師兄 3隻 雙子 也齊了, 真是羨煞旁人!:time:
頭像被屏蔽
英雄總在孤獨之中等待 死亡造就無聲的終結

等我又放下毒先~HEHE~今次哩隻冥衣撒卡其實整體都幾靚仔,冇出 ...
夜鳴鶯 發表於 24-2-2014 11:23 AM

大大 你的大腿中了左左腳了
我都覺,卡隆真係好型!
夜鳴鶯 發表於 24-2-2014 10:02 PM

可惜天價了.......我等佢出海龍ex同雙子再版, 先自組一隻真正既雙子座卡隆~~