Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] MB之最頂峰!【Destiny 命運高達】Best of the best 2013!

我諗緊呢隻會唔會係我第一隻MB
可惜冇光翼
呢隻命運真係正爆呀.................一定要入~:love:
唔知MG對光之翼有冇辨法裝備上Metal Build?
回復 18# Shilly

我搵唔返。。。。。
側腰兩parts入唔到,用力怕整爛,求賜教:64:
型呀~~~~希望多D自己鍾意既機体可以係MB同GFFMC出~~~~特別係ZZ~~~~:help:
側腰兩parts入唔到,用力怕整爛,求賜教
BWWL 發表於 26-12-2013 20:36

skewed backward, not perpendicular :)
雖然個台好粗大,但受力嘅只係一支短膠條,感覺好危……:69:
回復 22# Gundam@EFSF

成功了,感謝:$
美到爆炸
台灣不知道甚麼時候有........:no::no:
整個人都熱血了.....
我要玩玩具啦∼∼∼∼∼∼
後悔入左上次限定個隻油光高達 {:1_229:}
呢隻命運真係正爆呀.................一定要入~
ray文 發表於 26-12-2013 01:26 PM

我就話未得閒影姐:79:,ray兄幾時到你開post先:58:{:1_203:}
回復 26# chal

後悔入左上次限定個隻油光高達 ?  So grab this to compensate :)
我就話未得閒影姐,ray兄幾時到你開post先
nanoha999 發表於 27-12-2013 11:59 AM

我都未得閒影呀..............隻女妖都仲未開封..........{:1_206:}
回復 29# ray文
隻女妖都仲未開!? open and share la!