Toysdaily 玩具日報

[詢問] HT 滿大人袖上鈕扣問題

請問各師兄,滿大人兩隻袖上的銅色花鈕數量是否不一樣?
我買的那一隻鈕扣數量左右不一樣,請問是否有問題?
左手(由中間至外面): 2, 4, 3, 3, 1
右手(由中間至外面): 2, 5, 3, 4, 2
請問各師兄,滿大人兩隻袖上的銅色花鈕數量是否不一樣?
我買的那一隻鈕扣數量左右不一樣,請問是否有問題? ...
dewback 發表於 27-11-2013 10:53 PM

師兄, 我隻都係咁, 24331, 25342.
師兄, 我隻都係咁, 24331, 25342.
audiokids 發表於 27-11-2013 11:15 PM

謝謝! 好彩沒有中 SAD。呢隻真係好正,估唔到原本 2014 Q1 出o既呢隻 THE MANDARIN 同原本都係 2014 Q1 出o既 JOR-EL 兩隻提早派貨o既 FIGURE 都咁正~
個盒好靚 真人相+浮雕
留意呢隻之大多數SAD位:
1. 大披的帽左右上貼上磁石的A A 膠水漬
2. 加拿大嚴重爆線
3. 刺繡金龍領兩個末端位左右不對稱或車出介。
以上係睇過兩隻取貨,換貨再睇3隻後最終換返無問題貨的心得
回復 5# phoenix_fai

Ching真係專業級:p
回復  phoenix_fai

Ching真係專業級
kaselai 發表於 28-11-2013 06:47 PM

都係想比未領既同好取貨時留意
呢都係要拎到返屋企先可以睇得詳細D,0係鋪睇得耐又要後面D人等:62:
呢都係要拎到返屋企先可以睇得詳細D,0係鋪睇得耐又要後面D人等:62: