Toysdaily 玩具日報

查看: 7999|回復: 11

[版務] 剛被人 DEL 左個回覆 ?!

關閉 [複製鏈接]
{:1_236:}   #﹪﹪    <﹣﹣﹣ 這個符號不是可以這樣做的嗎 ?? 為何說我報什麼實價 ?! 之前睡華行條打手用亞拉伯數字寫明實價你做乜唔 DEL 呀  {:1_216:}  大細超呀 !!
#﹪﹪    <﹣﹣﹣ 這個符號不是可以這樣做的嗎 ?? 為何說我報什麼實價 ?! 之前睡華行條打 ...
低能加爾 發表於 7-9-2013 01:23 PM

大細超就係

你想點

我見過唔少

你有比錢廣告,包你乜事都無

權力分分鐘勁過版主

吹佢唔帳,硬食啦老友
"It's the economy, stupid"

睇開尐,版主大晒∼
頭像被屏蔽
支持樓主  :77:
公平,只在某些人喜好、利益 手裏 :34:
入去12吋區
睇睇哥哥個post
睇完你會無咩感覺
入去12吋區
睇睇哥哥個post
睇完你會無咩感覺
Endless 發表於 8-9-2013 11:55 AM

遍地花生
入去12吋區
睇睇哥哥個post
睇完你會無咩感覺
Endless 發表於 8-9-2013 11:55 AM

同埋去睇 TD 精華文章

香港人的奇積 15機

人地清清楚楚貼相,打明係幾錢,唔駛代碼

版主一樣都比精華佢,置頂

睇完得啖笑:38:
一個由玩具製造商建立o既玩具論壇。你做 cd-rom 佢仲開心,你唔好係到嘈,呢度係畀人推銷o既地方,唔係討論o既地方,有咩唔滿意要討論去第二d台講,唔好阻住做生意。
人地比左錢就係老闆{:1_203:}
冇計架啦:38:
CHING睇開D啦:36:
有關報價
如討論新貨的價錢請使用約數,請不要直接出實價(例如5x,15x, 5xx,11xx….等),因:1.本討論區沒有足夠的人手去核對出POST報的價的真實程度;2.可能被某鋪用作宣傳;3.可能某人出POST話佢見到某貨的價為$XXX(低於市價、或高於市價),目的是借本討論區去影響市價;4.因玩具的價格的波幅可以好大,本討論區不想浪費各會員的時間、交通費及精神。5.可能有鼠貨的價格,被人誤會成主導市場的價錢。 以往玩具日報論壇為了不想因直接價格公報而被指影響市場, 會用代碼 (! @ # $%.....  等) 作價錢公報。由現在開始,希望所有會員使用 X , Y ,Z等作價錢公報。我們會因應情況而對有問題的內容作出適當更改或刪除,希望大家留意。
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-158323-1-1.html
Why not use "report" function to inform us?  :(