Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [交流] 嘰嘰扭蛋大貨已見街 (Page 2 新增嘰嘰負重表現)

:oh:多咗隻1號...想要2 or 4號:help:
呢套係街未見過有得扭,幾錢隻?  16?
我見 mk個頭都好貴一套賣
A/B有咩唔同????????
尋日去粉嶺玩具店買模型筆,見到間玩具店竟然有得扭,
即時打比入左坑既FD話佢知有得粉嶺有

佢即時飛去一次過扭左八隻清左人地部機...
成績如下

2號 4隻
5號 2隻
1號同 3號各 1隻

我諗 2號應該係最高比例果隻
扭8隻, 頭6隻已經齊套, 簡直要買6合彩
http://toysdaily.com/discuz/thread-214240-1-1.html

1號- 1隻
2號- 1隻
3號- 2隻
4號- 2隻
5號- 1隻
6號- 1隻
玩嘔城扭了 3隻
2號 x 1
3號 x 2
散抽o左兩隻, 第一隻係黃色 card holder (No.4), 第二隻睇殼以為係紅色, 但開殼睇係頂電話個隻 (No.2)
好在部機唔係八達Do, 唔係真係會為隻 No.6 爆機...
竟然會咁.......就咁同間鋪條友講左先唔得嫁?
神打魔帝 發表於 4-9-2013 12:16 PM

我唔係係店舖扭的, 只係係街邊扭~ 只有打扭蛋機上的電話跟進.  
其實我以前都試過一次~ 不過個次就可以去返旺角既店舖攪, 佢入返一次 $ 俾我扭一次~

但今次瑞記話要同發達LUNG公司確認後再入返 $ 俾我(佢話要等 14 日), 你都可以唔要 $ 要蛋既, 但佢話要睇下有冇貨, 如果冇貨就是但寄返一隻同價錢既蛋俾你就算~

我宜家都仲未收返 $ ~
我唔係係店舖扭的, 只係係街邊扭~ 只有打扭蛋機上的電話跟進.  
其實我以前都試過一次~ 不過個次就可以 ...
guy_spider 發表於 13-9-2013 11:37 AM

如果冇貨就是但寄返一隻同價錢既蛋俾你就算<---咁都幾冇誠意....。
如果冇貨就是但寄返一隻同價錢既蛋俾你就算
神打魔帝 發表於 13-9-2013 11:48 AM

所以我要返 $, 但係仲未收到呢~ 佢話要 14 個工作天
有無人放隻2號俾我呀?我抽極都唔中...