Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 4mm

[個人收藏] 時代廣場「Gundam Docks at Hong Kong」紀念品

Could you tell us how to get it?
Play what game?
Thanks.
schiwong 發表於 8-8-2013 03:36 PM

各位ching 不要失望, 這個遊戲每日都有得玩的. {:1_208:}
這個遊戲是我偶然發現的....
我覺得ching們如果自己發現這個遊戲會更增潻樂趣,
所以詳細我就唔多講O刺!

不過給大家一些提示答謝大家的支持啦!
1. 這個遊戲是同 "哈佬" 有關的
2. 這個遊戲的玩法在 1:3 gundam 附近
3. 要有智能手機才玩到 :(
4. 大家要注意禮物是每日限量送出的, 如果大家放工去, 我估好大機會會派晒.
5. 希望大家都可以得到啦! 同埋每人攞一份好O刺, 留返D比其他人!  {:1_226:}

多謝大家! :)
漂亮~~ 只能望图止渴的高达迷.........
S.White 發表於 9-8-2013 02:15 AM

ching 不要失望, 這個遊戲每日都有得玩的. {:1_208:}
如果邊位 ching 有藍色那款,
請upload上來與大家一同分享啦! :)
有無 ching 有藍色那款,
請upload上來與大家一同分享啦! :73: