Toysdaily 玩具日報

查看: 4339|回復: 12

[分享討論] Tony Stark 植髪頭彫

一日本朋友造左個Mark4(有錯請挿)Tony頭 (only one).
大家品評一下, 係日本Yahoo放緊超過10000円(800HKD), 大把人bit緊。

真係幾正!Mark4個頭有重新Repaint過。。但値吾値800HKD> ???:57:
如果有好多師兄都話値得既話、我都考慮緊Bit埋一分∼∼:!  

最尾果張好正~~~~~~~~~~
呢粒頭應該唔係Mark4o個粒,
係近期細廠出o個粒。
如果HKD800都算值,
又植髮,又Repaint。
回復 1# BatIron

我覺得值架...植髮要自然已經好難...如果睇相我覺得可以一bid!!

講個[值]字就唔會唔值,
即係兩舊畀頭+三舊重油+三舊植髮咁計,就係抵嘅
但唔建議入,因為唔覺得好大改善
油得唔係話差,但又唔係好.
技術係度,但完全自己油自己,無擺心機去加強角色形象.
個正面望埋去真係有啲基.

植髮有辦有眼,但唔算好自然,最緊要係半植髮
頭頂植,兩側同尾枕都係雕,成件事唔多夾.
咁樣半植半雕嘅髮型影相上嚟唔見得像真過全雕
好似只係植頭頂, 油就好像唔係我杯茶的STYLE.
自己喜歡便BID ~~~ 這才享受麻
尾二果張好似想喊敢款~~:he:依我睇都值~最緊要你喜歡
值唔值,見人見智。毎様東西大家価値観不同。
其実可以買個頭彫返来,自己嚐試植髪。:he:
上色真係差左d.....
側面唔錯,正面就{:1_237:}
抵!!!!!!!!!!!!!!
個植髮好正,但D 上色就>>>>>>>>>:45:
一個失戀既醉酒佬{:1_198:}