Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 聖衣神話EX 天秤座 (官圖P14)

其實去到第10隻
開到個價千幾二千都要焗買:die:
所以樂觀D, 七舊八舊已經係平:DD
痴拿線,開價十算,又12隻、又三箱,點唔大炒呀?:x
痴拿線,開價十算,又12隻、又三箱,點唔大炒呀?:x
炒到過千...
我諗都冇人訂啦...
你估間間都好似IN'S點咁咩...
同埋我又唔信佢人氣高過雅典娜...
小堅 發表於 24-6-2013 01:30 PM

話時話我麻麻地隻雅典娜, 而且冇諗坐買
不過要比較人氣天秤同雅典娜, 我一定要天秤, 唔知大家點睇??
所以我咪話 bandai應該將呢隻做魂限好過宜家十算都要搶!
預八舊至九舊!!!!????

too high !!

are U p ...
S20081997 發表於 24-6-2013 02:35 PM

我都唔知會咩價...
照以往ex (雙魚 / 巨蟹) 第一日開買經驗,  yen6500 ---> $陸狗狗
天秤 yen8400 ---?? 唔敢想像了

聖闘士聖衣神話EXライブラ童虎 2013年10月発売決定!EX Libra Dohko Coming this October!

聖闘士聖衣神話EXライブラ童虎
発売予定時期: 2013年10月
メーカー希望小売価格: 8,400円(税込)

Saint Cloth Myth EX Libra Dohko
Release date (planned): October 2013
MSRP: 8,400JPY (incl. tax)

For information on where this product is being sold outside Japan,
please refer to "the List of Overseas Branches & Distributors" on the Global Index.
http://tamashii.jp/special/global/
開訂味 唔好甘貴 :63::63:
這回天秤毒性太強了!:46:
話時話我麻麻地隻雅典娜, 而且冇諗坐買
不過要比較人氣天秤同雅典娜, 我一定要天秤, 唔知大家點睇??
denniskwong 發表於 24-6-2013 03:54 PM

我寧願要雅典娜啦咁{:2_327:}
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
今次閉眼樣唔係微笑喎
想問點訂啊~好想訂翻隻~如果係既~我唔買睡神住啦{:1_233:}
所以我咪話 bandai應該將呢隻做魂限好過宜家十算都要搶!
玩具人生 發表於 24-6-2013 03:56 PM

不嬲支持冷門同大熱貨都玩限定~~~
比錢笨大賺都唔想比 D 不事生產既人濕腳..........