Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 聖衣神話EX 天秤座 (官圖P14)

頭像被屏蔽
回復 271# mythsgod

我聽日會出去望望

回復 235# redfish
點解你知加咗?
因為你係老板?
想唱加價合理?
哩樣同食死貸冇乜關係, 而且身為客嘅大部分會員唔需要知食唔食死貨, 合理價就會買, 唔明你哩個回應洞機係乜{:1_203:}, 想說明炒得起合理?
回復  redfish
點解你知加咗?
因為你係老板?
想唱加價合理?
哩樣同食死貸冇乜關係, 而且身為客& ...
遊俠 發表於 18-10-2013 00:31

師兄,你初黎埗到,有好多野、好多人都未認真認識

提議先追追舊 POST或睇多幾年先批評其他師兄好嗎?
回復 274# benbenben4213

我唔係批評, 只係有感而發, 有唔明地方, 所以一問.

唔好諗錯:42:
回復 275# 遊俠
但係你表達方式似質問人地多d law。。。
回復 276# AK30

可能表達方式問題, 因為覺得佢突然咁回應POST有啲突兀.
其實紅魚兄係何許人也?
回復  redfish
點解你知加咗?
因為你係老板?
想唱加價合理?
遊俠 發表於 18-10-2013 12:31 AM

我係回"小堅 "大大呢句, 一D都唔突然.
"7魚以下絕對有機會既...
8000yen咁計,7魚都係8.75算...
反而我希望衰記會高抬貴手...
唔好再鋪頭食死貨,咁大家就有平玩具買... "
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... =7064668&fromuid=66

後面的追加回覆, 係更正返我之前的發言.
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... =7095744&fromuid=66

有D野唔想知, 可以當睇唔到, 當人吹水, 其實完全沒有問題.
回復  yugi

我都以為聽錯,但我打多次電話去,真係話拎得師兄我記得你都有響爆飯訂,你冇收 ...
eycw 發表於 18-10-2013 12:12 AM

無:67:..............
回復  redfish
點解你知加咗?
因為你係老板?
想唱加價合理?
遊俠 發表於 18-10-2013 12:31 AM
師兄新到, 建議先追吓紅魚兄D POST先車輪廚啦
回復  yugi

我都以為聽錯,但我打多次電話去,真係話拎得師兄我記得你都有響爆飯訂,你冇收 ...
eycw 發表於 18-10-2013 12:12 AM
如果係真尋晚洗咗版啦
日子愈來愈近了~~~~~~~~~~~~
師兄乜天秤到左貨啦!?
依度好多見習分身= =
??樓上個位師兄是甚麼意思??我是真心來請教每次都會多謝各位的回答!你唔信可以返看我的留言!樓上位師兄試問你加入時不是見習開始嗎?當你是見習時又有其他師兄話你是分身嗎?我爬過文樓上係有位見習的問發是過了火!咁又代表其他見習是他的嗎?請不要一枝幹打一船人!