Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 聖衣神話EX 天秤座 (官圖P14)

回復 210# stonekeung01

最後個マントパーツ呀
我想問d武器係金屬定膠,神話d拿武器手太緊膠武器的話真係唔敢套入去{:1_224:}
回復  stonekeung01

最後個マントパーツ呀
ctcctf 發表於 28-6-2013 04:35 PM
就係冇張相睇囉....:cool:
就係冇張相睇囉....
stonekeung01 發表於 28-6-2013 04:38 PM

寫得有マントパーツ應該有
回復 213# stonekeung01
我諗佢要就番枝燒烤叉所以落唔到個斗蓬
回復  stonekeung01
我諗佢要就番枝燒烤叉所以落唔到個斗蓬
ctcctf 發表於 28-6-2013 04:45 PM

好像唔需要放燒烤叉,只需放3節棍,和老神話一樣,之前巴西展有show過出黎

我寧願佢比個微笑樣,漫畫中的童虎是經常自信地笑的
面 無 疤痕??

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
天秤可能係唯一有武器用但冇斗篷 XD
回復 219# ~blueblue~

有斗篷架....樓上放左圖啦
話時話, 點解今次心口銀色冇咩人講, 人馬果時比人係咁講??
我想問而家出面訂天秤咩價? 邊度訂平?
回復  ray文

龍珠D普通角色全限定....我買悟飯魚半都唔洗....之後全限定連魔童果D都加左倍{:1_201: ...
goma1988 發表於 27-6-2013 05:58 PM

"悟飯魚半都唔洗", 這就是全限定的原因. 當一個系列出乜跳乜時, 只會CUT LINE或者用網限方式出
呢隻唔質d鋪食死貨我打死都唔信
yugi 發表於 24-6-2013 10:50 AM

入再販EX白羊都要吃SHF特首紅, EX天秤又點會唔駛吃.

提起SHF戰隊, 明明出乜死乜, BANDAI仲敢繼續出大貨, 真奇怪
完全題外話,第13件黃金聖衣:Q

thx Trevor's pic