Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 聖衣神話EX 天秤座 (官圖P14)

差D唔记得一只, 会场版有机会有MB 00 trans-am remarking ver.
wingsiu 發表於 25-6-2013 09:50 PM

咁勁, 有咩勁野睇呀...............:Q
點解?証實左??
kevin629 發表於 25-6-2013 10:27 PM

我估姐, 因为普通版MB00同 transam 都炒起, 咁再版得00有机会transam都再版
道具颜色都ok,样就麻麻地兼唔够横。
膚色好似好深咁,希望可以夾到紫龍既膚色啦!
我估姐, 因为普通版MB00同 transam 都炒起, 咁再版得00有机会transam都再版
wingsiu 發表於 25-6-2013 11:32 PM

不過魂限無咩再版過呀..............{:1_237:}
不過魂限無咩再版過呀..............
ray文 發表於 26-6-2013 10:02 AM

not reissue, is remarking ver{:1_214:}

not reissue, is remarking ver{:1_214:}
日日都黎睇下天秤有冇新料~~~~~~~
not reissue, is remarking ver
wingsiu 發表於 26-6-2013 10:55 AM

呢個情況都唔多呢.....個別事件~:58:

SIC 暴風卡里斯 魂展限定就真係出左2次....都咪話冇機會....
睇吓下一間到邊間開訂先~{:1_220:}
SIC 暴風卡里斯 魂展限定就真係出左2次....都咪話冇機會....
改咩名好? 發表於 26-6-2013 12:46 PM

真係極少情況呀...........:43:
真係極少情況呀...........
ray文 發表於 26-6-2013 12:51 PM

神話真係未試過咁...
上次卡隆可以網訂都係反應太好, 短期再加產先有得玩
不過我訂唔到囉
我相信星座型態,中間之棍一段時間後會向兩邊下墜
我相信星座型態,中間之棍一段時間後會向兩邊下墜
神宗一郎 發表於 26-6-2013 04:52 PM

舊神話都無事BOR