Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 聖衣神話EX 天秤座 (官圖P14)

話時話我麻麻地隻雅典娜, 而且冇諗坐買
不過要比較人氣天秤同雅典娜, 我一定要天秤, 唔知大家點睇??
denniskwong 發表於 24-6-2013 03:54 PM

呢樣野好難比較...
就好似雅典娜咁...
未出過神衣...
我自己覺得佢會人氣高過天秤...
其實去到第10隻
開到個價千幾二千都要焗買
所以樂觀D, 七舊八舊已經係平
ultimawk 發表於 24-6-2013 02:52 PM

開到個價千幾二千都要焗買:time::time:

U need to know , many shop boss are watching TD

if ready this price, I must skip :78:
胸甲整體低左好多,好似無左條腰禁。咩事!整高返佢啦!可惡。:47:
咁搞法,咪要等再版先買到平嘅價錢?
點解尼隻EX天秤特別貴既?{:1_215:}
唯有等再版會平些,不急玩的話{:1_197:}
借頭版大大貼既圖
盾比原先設定大左d?
而且金合件應該無望了...

不嬲支持冷門同大熱貨都玩限定~~~
比錢笨大賺都唔想比 D 不事生產既人濕腳..........
玩具 發表於 24-6-2013 05:39 PM

CHING 呢句真正!
頭像被屏蔽
點解尼隻EX天秤特別貴既?
伏特加 發表於 24-6-2013 07:07 PM

with 12 pcs weapons n more than 12 pcs weapons parts :78:
都出咗紫龍囉...............
ray文 發表於 22-6-2013 10:39 PM

如果跟紫龍头咁我唔使买多只EX紫龍吗:cool: 虽然EX青铜唔系贵,但系个盒好大:(
聖闘士聖衣神話EXライブラ童虎 2013年10月発&#22770 ...
aesopq 發表於 24-6-2013 04:59 PM

咁鬼型...連淨係有舊神話嘅我都可能會買... 不過佢嘅高度會唔會同舊神話爭好遠?擺埋一齊會唔會好怪?
回復 145# S20081997

回該師兄:原來架生多貴D,
咁希望果D武器係金屬
咁今年会场应该会有EX白羊薛安,
不过唔知系冥衣定系黄金{:1_215:}
如果跟紫龍头咁我唔使买多只EX紫龍吗 虽然EX青铜唔系&#3614 ...
wingsiu 發表於 24-6-2013 11:15 PM

個盒我掉的,但聖衣架真係好阻地方:44: