Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 人偶金草莓獎(Golden Raspberry Awards), 2012-2013 最差人偶選舉

脹爆哥哥、metal gear--the boss! 呢兩隻係我買左之後要放
玩具初哥哥 發表於 17-6-2013 11:03 PM

小弟都係第一時間就放左THE BOSS,實在太過樣衰(羅嘉良FEEL)!
其次覺得唔LIKE的是DX11個,套衫是HT中最好的,但頭雕實在太唔似。連KATO大在煙時點間店都唔用DX11頭雕就知出事啦(間店用左打劫版頭雕)
一定係哥哥:help:
小弟都係第一時間就放左THE BOSS,實在太過樣衰(羅嘉良FEEL)!
其次覺得唔LIKE的是DX11個,套衫是HT ...
akiaki 發表於 18-6-2013 02:33 PM

個人覺得打刧版同DX11各有各好,但都唔算得上係最似:

BTW, INS二樓係SEANJOB師兄的店啊~
回復 63# catcat

拍埋一齊,
打劫板真係好像有神好多。
回復 63# catcat

其實我都係見CAT大D這SET相至入左個打劫頭:handshake:
個人覺得打劫靚仔D。
打劫小丑真係好正,最差係哥哥,尊重主流意見,有一隻哥哥長放盒了。
dx10 實物唔太差。
THE BOSS我覺得正呀:)

CHING你要小心, 又会有D热心人事入黎叫你唔好订, 订左你就要博, 博输左你就要认命:x
老实讲HT D 野我E家都系出左睇到大货个样先买, 后追贵少少好过买件野返黎浪费时间金钱同地方, 有D人又会话买返出去未得囉, 我就笑左, 讲到咩都唔使做好容易咁就会散到D邪神货咁. 果D人有可能中意俾玩具玩多过玩玩具

回復 68# wingsiu

見怪不怪了,,
冇計,
好多ching 講下自己對figure 的意見,
就比人話插ht,又要買又要插,,,,,

搞到好多玩figure 朋友都怕左係到留言..:ar:
首選哥哥,第二曼波,第三Alice