Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 人偶金草莓獎(Golden Raspberry Awards), 2012-2013 最差人偶選舉

:no:比你出先添
1。哥哥變祖藍
2。Monger爆Ball joint嫌唔回修
ps.利申好彩無買以上產品{:1_222:}

其他不太ok,未入三甲,但各有各問題:
- t800 v.2 我出過post認鬧錯,但事實隻野比唔倒我狂熱感
- BW塊面太尖
「不評論個別事件」
孟波啦{:1_232:}

對我嚟講有入先會有”強差人意”嘅感覺,因為有愛、有期望…:42:

我會選好似紙扎公仔嘅佢,但係佢從未離開過我個display櫃,以前唔會將來亦唔會!{:1_208:}

我覺得 FIGURE 做得好不好可以配合價錢一起評論, 孟波收你 1K 唔算太差, 但哥哥收你 1.6K 但質素跟本只值 1K ! 而 I-MONGER 要全新起模 ( 以後未必再出 ), 我覺得個價係可以接受既.
利申 : 我三隻都有.
(烤活條粉腸又出口術話哥哥會在大貨中有修改又係得個吹字先黑人憎, 基本上我估有5舊落在陳小姐袋.)
哥哥, 州長, 黑寡都無得跟佢地比,
太極0 傻仔和BB 一定贏草莓男女主角.
邊位敢話佢地唔?
回復 31# darknight

出得早,未必好ga~
你知某公司高層係幾咁小器ga la:78:
頭像被屏蔽
HT哥哥直情係用可恥嚟形容!
另外ENTERBAY MIB (not sure if these are 2012/13 product)係令小弟從此唔買ENTERBAY產品!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

回復 38# toyssyot

ching ,
冇錯,我地絕對唔夠你識野~~~
我地好膚淺,只係覺得隻figure好就讚,唔好就彈,
亦相信td最叻,最識野個個就係你~~~~:43:

而呢個 post 亦唔適合充滿學識的你,
ching 你應該回避一下,
同時,我都希望ching 你可以靜一靜.
唔好再入唻呢個post 嘈之巴閉.

如有得罪,請見諒.:78:
頭像被屏蔽
官圖一出都已經唔似都仲要買, 呢個係一個謎
張國榮figure當之無愧吧
無論遠睇定近睇都只係似70年代個d工廠妹出品啤膠公仔
但賣成千幾蚊:38: