Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 人偶金像獎 2012-2013第二季 最佳人偶選舉

回復 11# E神

係,一比六計HT蛇叔現時我覺得最好了
HT -- Loki , 零缺點, 頭雕靚仔, 服裝華麗有氣勢 !
HT -- Bane , 令人大跌眼鏡, 以假亂真
EB -- 戰損T80 ...
edward_leung 發表於 17-6-2013 10:01 PM

EB既戰損T800真係超有誠意,一鳴驚人
其實仲有隻冷門1�6我覺得入到五強
果隻就係 泰臣 2.0
回復 18# 伏特加

不過太貴同限量,小人入手,
所以冇咩人選佢,
我都見過實物,
係幾高質
我覺得最靚係HT - DX12~
不過最唔好既缺點就係好難坐落架Batpod度, 整到對大腿花鬼哂~
TTTSLLLLLLD 個batman 武器庫真係一流! 熄晒房燈黎欣賞真係賞心樂事! 個人認為千2好鬼抵!
回復 20# MARCO+POLO

對,,
我成日都想除鬼左佢條龜佬褲,
但係的唔起個心肝,,,,,(又怕整花晒套甲):love:
E大攪選舉!一定支持!我見解係:
EB- T-800 1/4 冇得輸!到而家都可以令我返屋企時要望佢一眼!:71:
H 記- 哥哥,未見過出得咁差同咁貴,得個盒靚:80:
回復 23# 上帝

ching,謝支持,:77:
你的劇場幾時有得睇呀~~~~~~~~:handshake:
呢排忙到嘔呀:72:冇時間攪!
不過都多謝你嘅期待先:help:
回復 25# 上帝

我都明,
我影一,兩隻figure 閒閒地都用 二粒中,
ching 仲要影一打推,仲要執圖,加字,
所以小弟十分支持同佩服ching 的熱誠:71::71::71:

Batman {:1_214:}
1. batamn可動佳, 無回彈

2. batman armory,正到漏!

3. 1:4 T骨, EBt-800戰損平手。 前者關節出色;後者武器實力。

4. army attractive 蓮池砂雪 1:5 但和服好玩好sexy:love:

5. loki, 唔太似但服飾華麗, 小配件得意
回復 11# E神

榚係HT贏; 但型態,衣飾我覺副廠贏
回復 27# 布魯士

Thanks~~~~~~~~~