Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Brasil Show Case II (P.2, P.3, P.7 EX 童虎 相關圖)

但我相信天秤一定唔會平……………唉
ray文 發表於 18-6-2013 11:24 PM

到时睇下咩价位等我入一箱黎卖:x
到時靠你,文兄
霸氣膠 發表於 18-6-2013 11:42 PM

大家咁話啦.......入就一定會入, 差在可以入到幾多隻啫..........:80:
到时睇下咩价位等我入一箱黎卖
wingsiu 發表於 19-6-2013 12:12 AM

天秤多件不嬲定價都一定會比較高........再加上沒有出過胸像.........好難想像會平得去邊.......希望wingo兄訂到一箱啦.......到時搵你拎貨.......:34:
本命星座邊走得甩.................:help:
頭像被屏蔽
天秤多件不嬲定價都一定會比較高........再加上沒有出過胸像.........好難想像會平得去邊.......希望wi ...
ray文 發表於 19-6-2013 10:40 AM

只要早D同老细讲我要一箱唔难, 分分仲可能会有9.5折:he:
几高你都要啃啦, 你本命播, 而且出得好你都开心D啦. 好似天蝎咁就pk 啦, 所以就算系我本命我都系入左一只咁大把:80:
只要早D同老细讲我要一箱唔难, 分分仲可能会有9.5折
几高你都要啃啦, 你本 ...
wingsiu 發表於 19-6-2013 08:28 PM

天秤一定正嘅.................{:1_209:}
大家咁話啦.......入就一定會入, 差在可以入到幾多隻啫..........
ray文 發表於 19/6/2013 10:38 AM

董事長入1萬隻 :!
天秤一定正嘅.................
ray文 發表於 19-6-2013 09:51 PM

你等左咁耐, 敢话唔正咩?:he: 不过我头先睇下个样, 面相好似有D怪:unhappy:

你等左咁耐, 敢话唔正咩? 不过我头先睇下个样, 面相好似有 ...
wingsiu 發表於 19-6-2013 11:20 PM

唔理咁多, 都一定會入喇..............:$
頭像被屏蔽
型到爆:43::43::43:
唔理咁多, 都一定會入喇..............
ray文 發表於 20-6-2013 10:44 AM

E D未叫有爱囉, 无论出成点都可以用爱去補完:love:
正!!我隻輝火等咗佢幾年啦!!佢哋今年终於可以開波!!