Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Brasil Show Case II (P.2, P.3, P.7 EX 童虎 相關圖)

都冇呀...............你借我~
ray文 發表於 17-6-2013 03:30 PM

:67:借我,文兄....{:1_214:}
董事長又入幾箱呀??

一百幾十都走唔甩.
可變戰士 發表於 17-6-2013 08:39 PM

咪玩啦................{:1_219:}
五入
wingsiu 發表於 17-6-2013 10:18 PM

唔係咁癲嘛...................利害~:Q
借我,文兄....
霸氣膠 發表於 17-6-2013 10:34 PM

:he::he::he::he:
咪玩啦................
ray文 發表於 17/6/2013 11:04 PM

你個本命星座坐底都100隻喇! {:2_296:}
唔係咁癲嘛...................利害~
ray文 發表於 17-6-2013 11:04 PM

非也非也, 我去到尽入4只, 童虎紫龙各一件, 一件收藏, 一件老婆要, 系佢本命星座. 以你ge Level你应该比我要入多只, 所以系5只:x
非也非也, 我去到尽入4只, 童虎紫龙各一件, 一件收藏, 一件老婆要, 系佢本命星座. 以 ...
wingsiu 發表於 17-6-2013 11:30 PM

果然係終極收藏家............佩服~:71: 我最多3隻已足夠了............:79:
魂限都可能过千
wingsiu 發表於 17-6-2013 10:19 PM

魂限過千唔緊要,起碼唔駛爭,一定訂到!又唔會俾奸商食咁多!
果然係終極收藏家............佩服~ 我最多3隻已足夠了............
ray文 發表於 17-6-2013 11:53 PM

你太太唔要姐, 如果唔系我未又系三只:77:
你太太唔要姐, 如果唔系我未又系三只
wingsiu 發表於 18-6-2013 12:17 AM

但就算想要, 都唔知訂唔訂到咁多隻呀.............宜家d ex黃金咁癲........:time:
D 場景正到核爆啊 !!:35:
但就算想要, 都唔知訂唔訂到咁多隻呀.............宜家d ex黃金咁癲........
ray文 發表於 18-6-2013 09:54 AM

如果真系太贵买住一只先, 其他可以等再版:x. EX再版货都几多我估, 好似牧羊座再版我E边amazon居然有得订, 每个account最多两只, 但我试过分开order咁订可以订到6只3个order:x, 同埋只巨蟹居然有现货卖添, 76USD, 睇黎D人气差真系冇咁好卖就连EX黄金都唔例外
D 場景正到核爆啊 !!
sk9091 發表於 18-6-2013 02:12 PM

可能南美果边买的贵D, 所以D工作人员人工又高D, 未多D心机摆pose lor:x
如果真系太贵买住一只先, 其他可以等再版. EX再版货都几多我估, 好似牧羊座 ...
wingsiu 發表於 18-6-2013 09:47 PM

但我相信天秤一定唔會平……………唉
但我相信天秤一定唔會平……………唉
ray文 發表於 18-6-2013 11:24 PM

{:1_197:}到時靠你,文兄