Toysdaily 玩具日報

[分享討論] hot toys ironman mark 42 & war machine mark 2 店舖已有實物觀看

今天下午經過,見到3隻Diecast實物demo·感覺真的好正,ching們一定要自已去潮聖感覺ㄧ下{:1_208:}同場仲有物7嘅實物.真係想即時帶晒佢地返屋企{:2_295:}
回復 12# vicsamk

多謝師兄嘅資訊,而家唔使心大心細。
訂War Machine放愛置者了:42:
今日去拿mk7睇左3隻diecast版,好在全部有訂...(之前比隻mk7影響心情真係有打算唔訂 war machine,而家見到覺得war machine仲正過愛國者),加埋隻tony workshop,ironman 3有這4款真係足夠了。加上隻7仔大貨又靚,未取既師兄真係要去睇下先
回復 4# BigOil
在台灣的話
現貨沒發之前
基本上是看不到實品的
期待佢地在我家出現既一日.......:42:不知何年何月....
WM2下盤好似咁弱.....角度問題?
numan123 發表於 24-5-2013 07:07 PM

同IP同一個模, 應該無問題既{:1_222:}
實物幾隻都唔錯,不過Diecast細位、幼線上色唔夠塑膠好,可能因為金屬問題呱……可以揀我會揀番塑膠!:38:
睇完mk42,愛國者,WM2實物……比我一種久違的震撼感
睇完mk42,愛國者,WM2實物……比我一種久違的震撼感
aruns 發表於 24-5-2013 11:56 PM

100x同意!

war machine mark2 條腰點解咁幼:69:
訂wm2果然無錯
磨沙黑金真係好有feel
so cool :)
WM MK2 AND MK42都已訂, 等下年取貨, 漫長的等待.
MK42 大腿內則有個大洞???
回復 2# gundamgundam123

agree you brother !!!!
錯覺吧,就咁睇好似縮左水