Toysdaily 玩具日報

查看: 4102|回復: 14

[分享討論] SIC 恐龍 combo&GFF重高又開訂

今晚行開見到孤仔又有開番 : SIC 恐龍 combo 四魚九有找                                                                                           GFF重高 九魚找兩草

有興趣而未訂的好去訂啦:77:

仲有啲未講 : shf 劍 : 兩魚七有找
                     冥蝶 : 七魚四(好似平過頑仔)
重高要訂呀...thx..大大:77:
今晚行開見到孤仔又有開番 : SIC 恐龍 combo 四魚九有找                                              GF ...
御遠將 發表於 8-5-2013 12:23 AM

Thx for your information!
比較想知道美少女戰士會唔會再開訂......
下星期就出,應該好多貨
你仲有冇訂重高先...............:58:
你仲有冇訂重高先...............
ray文 發表於 8-5-2013 10:22 AM

冇呀...我本身有嘛...如果有再平啲先再入.....
冇呀...我本身有嘛...如果有再平啲先再入.....
御遠將 發表於 8-5-2013 11:35 AM

如果有平d就正喇............:71:
兩隻分別要落幾多訂?
回復 1# 御遠將

謝謝師兄!己訂了重高!:)
今晚行開見到孤仔又有開番 : SIC 恐龍 combo 四魚九有找                                                 ...
御遠將 發表於 8-5-2013 12:23 AM

早知唔好o甘心急去訂sic啦!!孤仔你好衰呀!!
其實而家成日都玩野, 行貨開定好快完左, 之後又開亞版, 亞版完左又開番行版, 定貨會無完又有既咩, 真係唔明?:36:
其實而家成日都玩野, 行貨開定好快完左, 之後又開亞版, 亞版完左又開番行版, 定貨會無完又有既咩, 真係唔明 ...
馬仔 發表於 9-5-2013 09:49 AM

其實好SIMPLE, 月近發售日...代理月可以CONFIRM 有幾多貨可以派...以孤主咁大間鋪...代理俾消息CONFIRM 有幾多貨都正常. 反正COD ...D 鋪要預備錢.

証明好多貨
其實而家成日都玩野, 行貨開定好快完左, 之後又開亞版, 亞版完左又開番行版, 定貨會無完又有既咩, 真係唔明 ...
馬仔 發表於 9-5-2013 09:49 AM

因為之前收多訂無用,你落order一萬件個xx代理都可能只派一兩件比你
我一隻fix都冇入過
如果呢隻重高會跳可能會係我第一隻 gum fix