Toysdaily 玩具日報

查看: 10371|回復: 14

[新品消息] 8月 - 高達扭蛋戰士 Next15 HI-v 鐵球

期望hi v顏色冇偷懶啦...

話說粒鐵球好有趣
我好想知,今次又有幾多色漏呢
迷之聲:你都係吾好期望,不過一定多色過上面哥D先:x
不如正正常常翻出nu仲好啦(順路補返支槍同火箭炮),part 3個隻真係好核突{:1_222:}
入多幾隻鐵球{:1_214:}
期望hi v顏色冇偷懶啦...

話說粒鐵球好有趣
tkp202004 發表於 3-5-2013 06:43 PM

nu好揾笨
今次擺明係買魚搭䓤咁買鐵球搭NU高達喎
唔計hi-nu今彈真係冷門大離燴...一反以往咁多彈主角愛鬥大 {:1_236:}

希望會補完返age-1既大力神 同 出 吉姆, 武者, 自護, 量產機(渣古外)系列機體啦 :D
期望第7隻會係d熱門既外傳機la:^
:handshake: 嘩! 有NU 量產機!!
正!
{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
f91彈既影子
一模3用
又玩msv
鐵球!!!!!!!!!!!!!
套套都總有一兩隻係唔同武器重覆款 -_-"
前幾日抽最新個套 一抽中左四隻都係X Gundam sosad T_T
套套都總有一兩隻係唔同武器重覆款 -_-"
前幾日抽最新個套 一抽中左四隻都係X Gundam sosad T_T
阿噗高達 發表於 6-5-2013 01:04 PM

係咪有人做左手腳  抽起左某d款呀?:ice:
係咪有人做左手腳  抽起左某d款呀?
tdpl2620 發表於 8-5-2013 12:09 AM

都唔排除呢個可能性.. 不過我係豆豆城抽..
前日又再抽.. 都係Gundam X
真係買一套仲好過咁抽.. 我都只係想要隻WING姐....